lukq zakladales gdzies u siebie ga ?? czesto bywam w Leborku moze znasz kogos dobrego - godnego polecenia ? [-o< bo wiesz jak to w Słupsku robia szybko byle kasa wpadla do kieszeni :bumbum:
To jest widok strony w wersji do druku
lukq zakladales gdzies u siebie ga ?? czesto bywam w Leborku moze znasz kogos dobrego - godnego polecenia ? [-o< bo wiesz jak to w Słupsku robia szybko byle kasa wpadla do kieszeni :bumbum:
ciężko mi powiedzieć gdzie w lbk mogą zakładać dobre instalację bo raczej nie interesowało mnie zakładania, ja wszystkie wymiany robię w Polmozbycie, ale Oni tam gazu z tego mi wiadomo nie zakładają. Jeśli chodzi o Słupsk, to prawda nasłuchałem się trochę.
i jak tam ile łyka gazu ?? :drive:Cytat:
Napisał egon
No mi wyszło ze ok 9l ;) tzn zrobiłem 218km i weszło do pełna 17l ;)
ee no to elegancko :D pomyslimy nad gazem pomyslimy 8) pozdro i podziekował za odp
mysza, no ja bym i tak z litr jszcze dodał i liczył srednio 10l, zawsze lepiej sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac ;) dodam, ze 75km z tych 218 to czysta trasa była ;)
hehe pewnie :) a gaz jescze i tak jest w miare tani wiec mozna lac i lac ;p srednia predkosc była ponad 150km/h ? :devil:
A dlaczego :?:Cytat:
Napisał mysza
75km z tych 218 to czysta trasa była ;)[/quote] czy tu egonku bylo ze 150 na liczniku na trasie ;D
mysza, a dlaczego tak sądzisz, jechałem z Poznania DK nr 11 ze srednią ok 100km/h ;)
smieje sie :) ja moja brvcia max 120 jak narazie :o te nasze polskie drogi nawet nie ma jak sie rozbujac :red_kartka:
taki OT do Lęborka jak chcesz to możesz się rozpędzić szeroko i przyjemnie.Cytat:
Napisał mysza
przetestuje teraz w piatek :) mam pytanko jakie diody podswietlaja ( kokpit ) mam chec wymienic na kolor niebieski 8) gryzie mnie ta standardowa zielen :sciana: mile widziany link np: do allegro :D
jeśli chodzi o podświetlenie elementów konsoli środkowej możesz mieć problem ze zmianą koloru. Zastosowana jest tam standardowa dioda/żarówka, lecz kolor jaki ona powoduje, jest spowodowany specjalnymi plastikami, których nie zmienisz. co innego z podświetlaniem zegarów, ale to jest dużo roboty.
Witam ponownie :D mam taki mały problemik czesto podczas chamowania i skretu w lewo,miga razem z kierunkiem :( zapala sie pomaranczowa kontrolka STOP :( co to moze byc za problem :?: