zauwazylem ze wskazowka temperatury wody sie ustabilizowala... wczesniej plywala nieregularnie a teraz pokazuje jak nalezy
To jest widok strony w wersji do druku
zauwazylem ze wskazowka temperatury wody sie ustabilizowala... wczesniej plywala nieregularnie a teraz pokazuje jak nalezy
Znowu mam problem z odpaleniem. Auto było uderzone w przód. Rozbitym wjechałem na warsztat. Wyklepaliśmy co mieliśmy wyklepać, założyliśmy chłodnice i auto nie chce odpalić. Wyłącznik kinetyczny jest wciśnięty, a auto nie chce odpalić. Sprawdziliśmy potem świece i okazało się, że nie ma iskry. Próbówką sprawdziliśmy czy prąd dochodzi do cewki i dochodzi, ale tylko gdy pompa paliwowa podaje paliwo do rozruchu. Po zgaśnięciu kontrolki wtrysku prąd już nie dochodzi. Co dalej robić?
moderator a dał sie wkręcić z reklamacja akumulatora
ja tez sie dałem ale innym razem widziałem co sprawdzaja na reklamacji i wiecej sie nie dam
sprawdźcie gruszka poziom naładowania
ale najistotniejsze to jest czystość kwasu wszelkie czarne kawałki to macie gwarancje ze akumulator nie zostanie wymieniony
Polecam wylanie kwasu przefiltrowanie by był klarowny i wlanie z powrotem do aku
Następnie aku do ładowania na maksa naładować znowu gruszka sprawdzić
i do reklamacji i powodzenia