To jest widok strony w wersji do druku
-
... albo nie przekraczać 10 km/h :wink:
-
Cytat:
Napisał
Obłomow
mam piękną zonę, cudne dzieciaki, fajną pracę i wiele pasji i nie chcę zginąć przez niezapięte pasy. Wystarczy ?
Zazdroszczę. kurde zazdroszczę... ja ma tylko ładne tipo bez problemów....
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Zazdroszczę. kurde zazdroszczę... ja ma tylko ładne tipo bez problemów....
Ale, że brzydka żona i wredne dzieci? [emoji848][emoji28]
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Tipek przywiózł sobie blaszak, chyba myśli że będzie garażowany;-)
Załącznik 39349
-
Bardziej niż tipkowi nadzieji na garażowanie zazdroszczę śniegu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
Bronckey
Śladowe ilości, dla mnie ok więcej nie potrzeba. Auta nie myłem chyba od miesiąca bo nie ma sensu jak codziennie się z niego korzysta.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Śladowe ilości, dla mnie ok więcej nie potrzeba. Auta nie myłem chyba od miesiąca bo nie ma sensu jak codziennie się z niego korzysta.
Dla Ciebie śladowe dla nas atak zimy [emoji23]
-
Cytat:
Napisał
Bronckey
Dla Ciebie śladowe dla nas atak zimy [emoji23]
Rzekłbym nawet, że Syberia :lol: Kwestia punktu odniesienia. Koleżanka wczoraj z Warszawy przesłała mi zdjęcie z komentarzem, że stolica biała, nie da się jeździć po prostu armagedon... A ja patrząc na to zdjęcie myślałem, że komuś sprzęt RTV przywieźli i się styropian odrobinę pokruszył na trawniku :lol::lol::lol:
-
Cytat:
Napisał
steyr
Tipek przywiózł sobie blaszak, chyba myśli że będzie garażowany;-)
Załącznik 39349
Steyr masz zamontowane owiewki Heko? czy to inny wynalazek? Sprawdza się to?
-
Cytat:
Napisał
Obłomow
Te bim bam niezapiętych pasów to jeden z głupszych wynalazków. Najbardziej to denerwuje przy parkowaniu w garażu - wychodzisz z auta otworzyć wjazd, bimbały wyją, wracasz i albo musisz zapiąć pasy do wtoczenia się do garażu (jakieś 5 metrów jazdy) albo parkować przy akompaniamencie wyjców.
Ciesz się że nie masz Kia Optima z automatem ...tam jak nie zapniesz pasów to nie ruszysz bo hamulec nie puszcza.
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Bronckey
Załącznik 39350 :lalala:
-
Cytat:
Napisał
pablos_206
Steyr masz zamontowane owiewki Heko? czy to inny wynalazek? Sprawdza się to?
Tak owiewki Heko, dla mnie ok. W okresie wiosennym/jesiennym dużo jeżdżę przy lekko uchylonych szybach bez klimy. Przy owiewkach nie zamykam szyb całą dobę, z zewnątrz nie widać że są szyby lekko uchylone. Przy prędkościach autostradowych zamykam szyby bo trochę tłuczę, same owiewki też trochę hałasują przy pow. 100km/h ale codziennie nie jeżdżę po autostradach wiec mi to tak nie przeszkadza.
-
Cytat:
Napisał
kjk
OMG :8O::uklony: na pewno kolega ma armatkę śnieżną albo to fotomontaż :lol:
-
Ostatnio pisałem że pompa mi buczy. Dzisiaj następna niespodzianka. Rano odpaliłem, chodził nierówno i migał check engine. Dodałem mocniej gazu i wszystko wróciło do normy. Jak wróciłem to sprawdziłem błędy i wyszła cewka na drugim cylindrze. Da się skasować. Myślicie ze może to być efekt słabej pompy? Czy może to zbieg okoliczności. Swiece zmienione 5tys. temu na NGK takie jak w oryginałach.
-
Cytat:
Napisał
Paweł1977
Ostatnio pisałem że pompa mi buczy. Dzisiaj następna niespodzianka. Rano odpaliłem, chodził nierówno i migał check engine. Dodałem mocniej gazu i wszystko wróciło do normy. Jak wróciłem to sprawdziłem błędy i wyszła cewka na drugim cylindrze. Da się skasować. Myślicie ze może to być efekt słabej pompy? Czy może to zbieg okoliczności. Swiece zmienione 5tys. temu na NGK takie jak w oryginałach.
Sprawdź, czy przy okazji wymiany świec nie została uszkodzona obudowa którejś cewki. Ten plastik czasem pęka przy dokręcaniu. Potem dostaje się wilgoć i...