witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich
Witam, od 20/08/2018 jestem posiadaczem Cromy 2,2 lpg wersja EMOTION rocznik 2006 (20/12/2006 pierwsza rejestracja).
Samochód zachwycił mnie od samego początku, jednak mam kilka pytań do użytkowników tego modelu, może ktoś udzieli mi odpowiedzi.
Mianowicie:
Nie posiadam Code Card (Niemiec chyba zgubił) , a głównie chodzi mi o kod elektroniczny, który ponoć umożliwia zmianę ustawień w Body komputer i pozwala odblokować awaryjnie immo.
Czy może ktoś z Państwa posiada dostęp do serwisu fiata i za rozsądną opłatą udostępni mi ten kod |( vin podam).
Prawdopodobnie w serwisie kosztuje to ok 350 zł....trochę dużo...
Zastanawia mnie i nawet trochę irytuje brak sygnalizowania kierunkowskazami otwarcia lub zamknięcia centralnego zamka...być może jest to wyłączone w komputerze jednak ponoć do tego właśnie potrzebny jest "electronic code". Dodam, że otwierając bagażnik z pilota, po jego zatrzaśnięciu daje sygnał mignięciem kierunkowskazów.
Krzysztof M.
Witam wszystkich użytkowników forum.
Cześć
witojcie z pod samiuśkich tater
Witam, jestem od kilku tygodni szczęśliwym posiadaczem pięknego Stilo Abarth:)
Pozdrawiam wszystkich.
Witam i pozdrawiam wszystkich
Siemanko wszystkim. Pozdrowionka zza fajery Fiacika Uno 1.1 :)
Hi, thank you for help with my Fiat - I hope, It will everything OK :)
Witam wszystkich serdecznie
Cześć Wszystkim,
Pozdrawiam
witam serdecznie.
Witam,
mam przyjemność poruszać się Seicento 900 z 2001 roku z przebiegiem zaledwie 54 tys km. Pozdrawiam.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Od dawna związany jestem z fiatem (lub markami pokrewnymi)... ale dziś stałem się posiadaczem Seicento "dzięwięćsetki". Pozdrawiam wszystkich fiatomaniaków :)
witam serdecznie
Witam wszystkich użytkowników najwspanialszych pojazdów na ziemi .
Fiat bravo .