Dzień dobry
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień dobry
witam wszystkich zgromadzonych
Witam serdecznie Forumowiczów. Jestem od 3 tygodni właścicielem małego czerwonego piździka 500 :smile:
Witam wszystkich i pozdrawiam!
Witam wszystkich, mam nadzieję że w razie problemów będę dla was tak samo pomocny ja wy dla mnie.:wink:
Witam serdecznie. Od niedawna jeżdżę Ducato Maxi. Dziękuję za przyjęcie mnie na forum. Pozdrawiam
witam wszystkich
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
witam wszystkich
Witajcie.
W poszukiwaniu kombi trafiłem tutaj. Zainteresowała mnie Croma, ale mało tego na naszym rynku "nie od handlarza"
Witam serdecznie :)
Kto może pomóc mi w temacie dalszego szukania dróg reklamacji w stosunku do braku uznania wadliwości skrzyni biegów autmatyczna po 66 tys. km ( samochód ma 2,5 roku ) w Fiat Freemont 2.0 170 KM. Moze ktoś miał podobny problem? Nie sztuka zapłacić za wymianę nowej skrzyni kilkadziesiat tysiecy.
Witam jestem nowm na forum. Pozdrawiam wszystkich
witam wszystkich na forum.
jestem adam
Witam
Pierwszy mój Fiat było Uno 1.4 z którego byłem bardzo zadowolony, następnie kupiłem Stilo 1.9 JTD, jak na razie większych problemów nie mam, tylko nie kiedy przy przyśpieszaniu puści dymka z rury. Wyposażony jest jak sądzę na bogato ma grzane dupy, spryskiwacze lamp, hak odpinany, klimatronik, tylne fotele przesuwane i oparcia regulowane to dla mnie coś nowego nie widziałem tego w innych autach. Nie rozpisuję się za dużo w razie problemów się odezwę.
Pozdrawiam Robert
Witam,
mam na imię Łukasz. Posiadam UNO II z 1996, silnik 1.4