Witam serdecznie użytkowników forum, właśnie dołączyłem do szanownego grona :) pozdrawiam
Michał
To jest widok strony w wersji do druku
Witam serdecznie użytkowników forum, właśnie dołączyłem do szanownego grona :) pozdrawiam
Michał
Dzień dobry wszystkim.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dzień dobry wszystkim, jestem nowym użytkownikiem,zaś powodem mojej obecności na forum jest wymiana doświadczeń w jak że szlachetnej marce Fiat,niestety auto u mnie nie służy tylko do wizyt w kościele - choć i takie się zdarzały - a pracy, bo jest to wszystkim znane ducato ma aż trzy miejsca siedzące za to na pace pełen EXCLUSIVE wystarczy tylko zamiast gratów do roboty łóżka piętrowe zaadaptować i mamy hotel obwoźny jakiego jeszcze nikt nie miał,no to sobie pożartowaliśmy a teraz na poważnie,pozdrawiam forumowiczów :lol:
Witam wszystkich... 1.4 16v
Witam wszystkich :)
Cześć co tom u was
Witam wszystkich
Cześć wszystkim!
Dzień dobry.
Witam Szanowne Grono Forum. Zająłem się samodzielną naprawą auta i postanowiłem Was odwiedzić :) Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich na forum!
Witam jestem nowy
siemankoo pozdrawiam
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
pozdrawiam uzytkowiników kropków
siemka wszystki jestem swierzym posiadaczem 500k 2010r cabrio automat 1.4
Witam i pozdrawiam wszystkich Klubowiczów
Dzień Dobry,
Witam i pozdrawiam Wszystkich na forum
Dzień dobry :) Pozdrawiam wszystkich na forum. Super że jest sensowne miejsce gdzie można znaleźć dużo przydatnych informacji jak coś naprawić.
Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem. Zarejestrowanie się na tym forum jest efektem zakupu Fiata Punto 2.
Witam wszystkich,rejestracja na forum jest wynikiem zakupu Fiata Stilo ;)
Witam. Pozdrawiam. Mój samochód to fiat Punto Evo 2012r.
Dzień dobry jestem nowy szukam instrukcji