To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Sobie fura odpocznie :-)
Ja też (w teorii bo zamknięty z żoną tyle czasu to nie wiem czy to będzie odpoczynek) [emoji28]
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Sorry za off top ale dziś pierwszy raz od 3 tyg. opuściłem chate, miałem izolacje bo wszyscy czterej mieliśmy covid i powiem Wam, że jest blisko rozwodu Co dziś zrobiłem? To o czym marzyłem, udałem się do garażu i zmieniłem koła na zimowe w dwóch autach. Dziś zyskałem kolejny argument za tym aby unikać aso jak ognia. Spośród 4 kół lewe przednie było tak dojebane, że pękła nasadka yato z mojego zestawu i fabryczny klucz do kół z zestawu. Co się stało? Oczywiście aso z Piły, które wymieniało mi uszczelniacz półosi. Na co dzień robią fiata profesional, iveco itp generalnie duże i pewnie jakiś ulong nie zmienił momentu na mniejsze. Generalnie mam wkurw bo musiałem na szybko załatwiać sporą przedłużkę żeby to koło zdjąć. Śruby do wymiany bo trochę ucierpiały w walce.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
miałem izolacje bo wszyscy czterej mieliśmy covid i powiem Wam, że jest blisko rozwodu ��
rozwodu? z tipo? czy z innym kimś?
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
manio20
rozwodu? z tipo? czy z innym kimś?
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Ja przed pójściem na izolację wstawiłem do garażu i podłączyłem pod ładowarkę na wszelki wypadek
A mój dzielnie wytrzymał trochę ponad dwa tygodnie izolacji. Zapalił bez problemu.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Sorry za off top ale dziś pierwszy raz od 3 tyg. opuściłem chate, miałem izolacje bo wszyscy czterej mieliśmy covid i powiem Wam, że jest blisko rozwodu Co dziś zrobiłem? To o czym marzyłem, udałem się do garażu i zmieniłem koła na zimowe w dwóch autach. Dziś zyskałem kolejny argument za tym aby unikać aso jak ognia. Spośród 4 kół lewe przednie było tak dojebane, że pękła nasadka yato z mojego zestawu i fabryczny klucz do kół z zestawu. Co się stało? Oczywiście aso z Piły, które wymieniało mi uszczelniacz półosi. Na co dzień robią fiata profesional, iveco itp generalnie duże i pewnie jakiś ulong nie zmienił momentu na mniejsze. Generalnie mam wkurw bo musiałem na szybko załatwiać sporą przedłużkę żeby to koło zdjąć. Śruby do wymiany bo trochę ucierpiały w walce.
Często sasiodowi robię z autami, koła sam sobie dokręca albo sprawdza po mnie bo u niego jak śruby przy dokręcaniu "nie kwekaja" to koło mu odpadnie za winklem[emoji38]
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
U mnie tez pakiet zima wpadł. Niestety na
mycie zabrakło czasu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e98715aaa0.jpg
-
Cytat:
Napisał
Łowca_j
A mój dzielnie wytrzymał trochę ponad dwa tygodnie izolacji. Zapalił bez problemu.
mnie po 10 dniach postoju pod chmurką nie odpalił.. 2016 rocznik.
-
No a mój izolacji nie wytrzymał. Rozładował się dokumentnie. Wczoraj nawet że startera nie zapalił. Dopiero na kablach za 4 razem. No ale zostawiłem ładowarkę indukcyjna włączona i diodę od wyłącznika kamerki. I na tę bateryjkę zwana akumulatorem wystarczyło. Przegoniłem go wczoraj na autostradzie. Zaraz zobaczę czy pali.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Bronckey
Bardzo ładne te felgi. Zastanawiałem się nad takimi czarnymi bo kolor auta i wersję mamy chyba zbliżoną albo się mylę i to sport? Bo klamki czarne piano.
Cytat:
Napisał
Bronckey
Bardzo ładne te felgi. Zastanawiałem się nad takimi czarnymi bo kolor auta i wersję mamy chyba zbliżoną albo się mylę i to sport? Bo klamki czarne piano.
-
Tak czytam i te aku w Tipo do długodystansowców nie należą, więc się nie dziwię ze mi padł ot tak. Ja mam kamerę podłączona przez adapter i przy spadku napięcia na aku poniżej 12VDC na postoju jest odcięcie zasilania.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Matadory zimowe. Pierwsze nowe auto i pierwsze nowe zimówki. 700 za komplet z przełożeniem na stalówki fabryczne.
-
A na fotce fiacik jakoś zglebiony ? czy mi się tylko wydaje...
-
Cytat:
Napisał
pietics
No a mój izolacji nie wytrzymał. Rozładował się dokumentnie. Wczoraj nawet że startera nie zapalił. Dopiero na kablach za 4 razem. No ale zostawiłem ładowarkę indukcyjna włączona i diodę od wyłącznika kamerki. I na tę bateryjkę zwana akumulatorem wystarczyło. Przegoniłem go wczoraj na autostradzie. Zaraz zobaczę czy pali.
S-Design. Za dużo wiosen już mam żeby Sporta z mocą 120 KM kupować. Przesiadka z letnich 18 znacząco pogorszyła prowadzenie. Strasznie gumowato się zrobiło. Felgi są w macie ale po nałożeniu wosku wyglądają naprawdę ok.
Cytat:
Napisał
jacek2
A na fotce fiacik jakoś zglebiony ? czy mi się tylko wydaje...
zdaje Ci się stoi jak koza
-
umylem od wewnątrz przednią szybę. Bo juz mi się refleksy w kamerce robily :)
co ciekawe - zauwazylem przy lekkim zaparowaniu i jezdzie pod slonce takie dwa pionowe pasy na szybie - auto ma pół roku, szyby nie wymienialem, jest oryginalna. To slady po jakiś chwytakach montazowych w fabryce ?
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
umylem od wewnątrz przednią szybę. Bo juz mi się refleksy w kamerce robily :)
co ciekawe - zauwazylem przy lekkim zaparowaniu i jezdzie pod slonce takie dwa pionowe pasy na szybie - auto ma pół roku, szyby nie wymienialem, jest oryginalna. To slady po jakiś chwytakach montazowych w fabryce ?
U mnie te pasy też występują. Gdzieś na forum czytałem że to występuje u wielu użytkowników .Ten typ tak ma. Miękkie szyby?