To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
A ja nie rozumiem? Do westfalli pisz z pretensjami bo chyba nie do Fiata, wiec nie ro forum do narzekania
A może Fiat nie trzyma parametrów na linii produkcyjnej.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
A ja nie rozumiem? Do westfalli pisz z pretensjami bo chyba nie do Fiata, wiec nie ro forum do narzekania
Nie bardzo rozumiem do kogo skierowany jest ten post.
Zarówno ja jak i użytkownik steyr opisaliśmy pewną przypadłość. Przeczytałem raz jeszcze nasze posty i nie widzę żeby ktoś w nich narzekał na Fiata.
Niedługo na tym forum będzie można pisać tylko o pogodzie ;-)
U mnie dzisiaj pada i 16 stopni...
-
Ale co Fiat ma zle dziury pod westfaliie powiercone? Chyba was juz poyebało
-
Jak montowałem swój hak do SW z Autohaka to śruby też na styk wchodziły ale dało się zakręcić bez żadnej ingerencji. Pomyslałem wtedy że pewnie dedykowany Westfalli pasuje idealnie a tu taka informacja ..:8O:
-
Steinhoff, Brink, Autohak spoko ale westfalia nie wchodzi wiec Fiat huj...
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Jak montowałem swój hak do SW z Autohaka to śruby też na styk wchodziły ale dało się zakręcić bez żadnej ingerencji. Pomyslałem wtedy że pewnie dedykowany Westfalli pasuje idealnie a tu taka informacja ..:8O:
A to Auto haka montowałeś nie dedykowanego? Też się zdziwiłem, ponoć Westfalia wśród karawaningowcow jest uważana za Mercedesa wśród hakow[emoji1]
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Chodziło mi o to że serwisy Fiata zakładają Westfallie i bodajże jest on oryginalnym akcesorium i jak zamówisz hak w serwisie to będzie właśnie Westfallia.
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Ale co Fiat ma zle dziury pod westfaliie powiercone? Chyba was juz poyebało
Cytat:
Napisał
brylancik13
Steinhoff, Brink, Autohak spoko ale westfalia nie wchodzi wiec Fiat huj...
Nie ma to jak samemu postawić jakąś tezę i jeszcze samemu ze sobą dyskutować (przy okazji obrażając innych).
Zabłysnął. Nick zobowiązuje.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Chodziło mi o to że serwisy Fiata zakładają Westfallie i bodajże jest on oryginalnym akcesorium i jak zamówisz hak w serwisie to będzie właśnie Westfallia.
To chyba nie jest regułą, jak dzwoniłem do jednego ASO zapytać jaka jest cena za hak z montażem i jakiej firmy był by to hak, powiedziano mi, że steinhoffa. Kilka lat wcześniej inny serwis fiata zamontował mi hak brinka.
-
Cytat:
Napisał
steyr
A to Auto haka montowałeś nie dedykowanego?
No przecież auto hak tez ma dedykowane modele osobno do sedana i do sw/hb...
-
1 załącznik(i)
Auto zauważone na parkingu.
Grad musiał być wielkości kurzych jaj. Załącznik 39068
Tipo wersja SW dosyć bogata ,na włoskich tablicach.
Obite niemiłosiernie nawet po bokach
-
Chyba na otomoto go widziałem kilka dni temu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
marx30
Skrecic jedno z drugim nie problem ale trzeba zrobić ząbek żeby przy obracaniu ze sobą elementy starego i nowego współpracowały. Aha i jesscze jedno kable trzeba ciągnąć bo ta wtyczka co tam jest to nie do tego. No i jeszcze taki niuans na oryginalnym mocowaniu fotochromatyczne sterczy niżej od normalnego tzn bardziej na środku szyby
Masz może fotki z przeróbki?
-
Cytat:
Napisał
kjk
A ja wymieniałem dywaniki na RezawPlast. Pytanie do tych, którzy mają je od dawna: Jak jest z trwałością? W gumowych zwykle wydeptuję dziurę po max 30kkm. Będą trwalsze od tych tańszych?
od kilkunastu lat kupuje tylko gumowce od rezawplast
auta wymieniam co 3 lata wiec silą rzeczy przebiegów duzych nie robię ale po 90 tys ( bo tyle robię przez 3 lata) są lekko wytarte pod nogami kierowcy
polecam
-
Ja mam gumowe na zimę, oprócz tego maty gumowe w bagażniku. Są bardzo dobre. Pasują dobrze. Wysoki rant robi swoje w zimie i woda się nie wylewa.