Witajcie szczęśliwi posiadacze samochodów maki FIAT :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witajcie szczęśliwi posiadacze samochodów maki FIAT :)
Cytat:
Napisał miszko
witam wszystkich :lalala:
Witam wszystkich serdecznie!
Ja również pragnę wszystkich powitać.Dopiero od tygodnia stałem się posiadaczem fiata.Mam nadzieję że ni będę miał z nim tyle kłopotów co z poprzednią marką.
Witam Wszystkich :)
Witajcie !!!
Witam wszystkich. Parę dni temu zakupiłem kropka i chciałbym zasięgnąć parę informacji na jego temat. Tym sposobem trafiłem tutaj.
Pozdrawiam
silver111
Witam wszystkich posiadaczy Fiata Sieny. Pozdrawiam Andrzej
Witam wszystkich jestem nowy . :roll:
Witam wszystkich - Sielu
Witam wszystkich nowych forumowiczów :D Zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum :D
Dzień dobry! Jestem nowy!!
Witam wszystkich Forumowiczów.
Witam wszystkich forumowiczów,
jestem użytkownikiem Pandy 1.1, której formalnym właścicielem jest moja dziewczyna :D
Ale dopóki ona nie zrobi prawka to ja nim śmigam i zarządzam hehe
Witam wszystkich,
Na forum jestem już jakiś czas, kilka wątków nawiązanych, nieoceniona pomoc już także otrzymana, także pora chyba na oficjalne przywitanie.
Nazywam się Krzysiu, jestem ze Śląska - co widać tuż obok. Jeżdżę od miesiąca Bravurką 1.6, póki co doprowadzając ją od warsztatu do warsztatu, aby nadać jej dawny blask..efekty wkrótce postaram się umieścić :)
Wcześniej także byłem użytkownikiem Fiata, nieco mniejszego, bo 126p. Chętnie podzielę się doświadczeniami i wiedzą.
Pozdrawiam wszystkich, trzymajcie się!
Witam serdecznie!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Stałem się posiadaczem Fiat Brava 1,6 16V. Będę potrzebował rad i liczę na waszą koleżeńską pomoc i wyrozumiałość. Możecie również liczyć na moją pomoc.
Witam wszystkich fiatowców i pozdrawiam
Witam wszystkich na forum :)