To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
kjk
A ja wymieniałem dywaniki na RezawPlast. Pytanie do tych, którzy mają je od dawna: Jak jest z trwałością? W gumowych zwykle wydeptuję dziurę po max 30kkm. Będą trwalsze od tych tańszych?
U mnie od 55kkm i na razie ok.
-
Po wymianie dwumasy dopiero teraz mam możliwość pojeździć... Zepsuli auto, bo nie słychać tego "kliku" przy zmianie biegów [emoji848]
Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
-
Niestety mój diesel nie ma ptc mam dostęp do eper sprawdziłem osobiście pracuje w fca.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Po wymianie dwumasy dopiero teraz mam możliwość pojeździć... Zepsuli auto, bo nie słychać tego "kliku" przy zmianie biegów [emoji848]
To klikanie miałeś od początku, ja tam nie słyszę żadnego klikania. Z stetoskopem po masce też nie chodze[emoji846]
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Od początku było na 1 i 2 biegu słychać
-
Cytat:
Napisał
kjk
Będą trwalsze od tych tańszych?
57000 i pod piętą przy gazie już jest cieńszy ale dziury jeszcze nie ma...
Cytat:
Napisał
rycho1973
Niestety mój diesel nie ma ptc mam dostęp do eper sprawdziłem osobiście pracuje w fca
Widzę ze to 2016, albo wtedy nie był standardem albo trafił ci się na starcie egzemplarz na inny, cieplejszy rynek, gdzie nie był od standardem...
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Od początku było na 1 i 2 biegu słychać
W doblo w t-jetcie też mam to kliknięciu. Ciekawe czy klikanie ma jakieś znaczenie jeśli chodzi o szybkość uszkodzenia dwumasy?
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Widzę ze to 2016, albo wtedy nie był standardem albo trafił ci się na starcie egzemplarz na inny, cieplejszy rynek, gdzie nie był od standardem...
W 2018, chyba w lutym, jeździłem przez kilka dni Tipo 1.3MJ, rocznik 2016, golas, nie miał PTC.
-
A ja robię "przygotowke" pod haka. Rozczarował mnie trochę hak Westfalii, otwory boczne pod śruby M14 w podłużnicach musiałem trochę rozwiercić bo troche nie pasowały. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...46c3741f15.jpg
-
Cytat:
Napisał
steyr
otwory boczne pod śruby M14 w podłużnicach musiałem trochę rozwiercić bo troche nie pasowały.
Z której strony miałeś problem?
U mnie było podobnie i musiałem "poprawic" otwory po stronie kierowcy.
Poza tym jeżeli chodzi o montaż zarówno haka jak i instalacji, nie mogę nic złego powiedzieć.
-
Praktycznie z obu stron. Ale najgorzej było od kierowcy.
-
Ja tylko z jednej strony poprawiłem. Ciekawe na ile to jest wina haka, a na ile dokładności wytłoczenia otworów we właściwym miejscu.
-
Niewtajemniczalem się, nic to nie zmieni hak i tak trzeba zamontować.
-
A ja nie rozumiem? Do westfalli pisz z pretensjami bo chyba nie do Fiata, wiec nie ro forum do narzekania
-
Ja montowałem Brinka, śruby weszły bez żadnego problemu.