Dla mnie to nieporozumienie, że wycofują wersje.. W czym problem aby bazę kopiować i tylko uzupełniać. Szkoda, że ceny nie są w PLN ale już lepsze EUR niż to co tam było ;) Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Dla mnie to nieporozumienie, że wycofują wersje.. W czym problem aby bazę kopiować i tylko uzupełniać. Szkoda, że ceny nie są w PLN ale już lepsze EUR niż to co tam było ;) Pozdrawiam
W jednej z nowszych edycji usunęli starsze modele, a teraz przywrócili. Co jest dobrą wiadomością.
W eperze nie widać obrazków.
Można by coś z tym zrobić?
Pzdr
Załącznik 11891
Poprawione.
Witam nie wyświetlają mi się na żadnej z przeglądarek zdjęcia z epera. Wiadomo co jest grane?
sprawdzałem IE Firefoxie i chromie, wszędzie to samo.
:(
Wyłączyłem jedną funkcję dotyczącą obrazków. Bo teoretycznie miała przynieść pożytek, a działo się to co wyżej.
Poprawione.
Dalej nie widać
Sprawdzałem i widać. Odśwież cache przeglądarkil
Ave :)
jak toś czaruje z eperem a win8 to odpalcie eper w trybie zgodności np z win XP smiga jak ta lala :P
ps vita minka z strony 22 (chyba) działa z wersja ed 76 :)
Mi też nie wyświetla obrazków :)
Załącznik 12341
Mi działa prawidłowo, na Win7 i przeglądarce Chrome ;)
Win 8.1 i firefox działa.
Jak ktoś nie widzi obrazków, proszę nacisnąć "CTRL" + "F5".
Czasami ePer wymaga czyszczenia i obrazki się nie ładują. Przeczyszczone i jest ok.
Brak obrazków, można coś z tym zrobić?
Działa już ok.
Niestety ilustracje nie działają :( "Ctrl" + "F5" nie pomaga.
Mam problem z Eper na windowsie 8.1 . Wersja epera to 78. Po instalacji klikam ikonkę i uruchamia mi się chrome, ale nic nie wyświetla - biały ekran. Czy ktoś rozwiązał ten problem ?
Miałem to samo, poszedł do kosza i korzystam z wersji online. Kombinacje z różnymi przeglądarkami oraz uruchamianiem w trybie zgodności nic nie dały. Być może termin działania został przekroczony, jednak nie chciało mi się godzinami kombinować.
Jak ktoś znalazł sposób na win 8.1 także poproszę o info :)
czy działa Wam ePer?
Nie działa