przerabiałem kiedyś podobny problem w innym aucie. Kupiłem siedzenie z anglika - za grosze i przełożyłem cały materiał. Trochę zabawy, ale nie jest to jakieś karkołomne zadanie.
To jest widok strony w wersji do druku
przerabiałem kiedyś podobny problem w innym aucie. Kupiłem siedzenie z anglika - za grosze i przełożyłem cały materiał. Trochę zabawy, ale nie jest to jakieś karkołomne zadanie.
Akumulator po niecałych ośmiu latach odmówił współpracy. Zakupiłem nowy, padło na Centrę CL600.
Chyba różne te ekoskóry się zdarzają , ja mam 100tys i siedzenia jak nowe
W końcu założyłem kamerę cofania
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f5ba51b4e5.jpg
Dokładałeś ori czy jakiś zamiennik ? Auto zltoregp roku ?
Kamera ori, auto 2016. Wcześniej dołożyłem 7” radio
Ja bardzo chętnie dołożyłbym kamerę do Uconnecta 5, ale jakoś nie mogę się za to zabrać, ciężko znaleźć kogoś kto zrobi to od A do Z.
Myślisz nad ori czy aftermarket?
Jeśli tylko jest możliwość to oryginał. Wszelaka samochodowa chińszczyzna do mnie nie przemawia.
Wymiana uszczelniacza na wale, kuźwa żeby wymienić część za 100 zeta trzeba pół auta rozebrać
Jak wstawić zdjęcie? Bo nie widzę opcji a chętnie pokażeZałącznik 42682Załącznik 42683
Załącznik 42681
Tutaj się dodaje zdjęcia :)
Nie mam takiej opcji tylko gołe okienko do odpowiedzi
@mikrus11 Już daj sobie spokój z tymi reklamami Castrola:mad:
Szybka i przyjemna wymiana.
Załącznik 43243Załącznik 43242
Dołożenie pinów i aktywacja kamery za pomocą MES-a
Dodatkowo musiałem puścić kabel ze skrzynki z bezpiecznikami pod kierownicą ponieważ nie miałem oryginalnie w wiązce.
Wymieniłem dzisiaj lewe lusterko, przy okazji chciałbym zdradzić fajny patent - żeby odłączyć kostkę wystarczy wyciągnąć panel sterowania szyb, przez co unikamy ściągania całego boczka drzwi.
Producenci akumulatorów dbają o to, żeby za nudno nie było, o ekologii nie wspominając. Bosch S8 70Ah, 760A zakończył żywot po 3,5 roku użytku - "wyrwałem " go z komory silnika. Dziś odbiłem się od klamki, identycznie jak przy poprzednim z logo Mopar. Ma zwarcie wewnętrzne, napięcie 9,05V. Szajs straszny produkują. Dobrze, że tym razem też w garażu padł. Czekam na nowego Autoparta z opcją "prosto z fabryki", więc pinceta ma przymusowy postój do 10 dni.
Wymieniłem żarniki D5S, prawy zaczął słabiej świecić (lekko fioletowo). Niestety dużo podrób, trzeba uważać.
Wymieniłem kabel USB!
Od dwóch lat podpinałem smartfon samsunga A54 by używać ANDROID AUTO i było OK. Zachciało mi się AI więc kupiłem samsunga S24 FE i zonk czarny ekran brak komunikacji. Oczywiście googlowanie tematu, włączenie trybu deweloperskiego w AA nie pomagało ale każdy radził wymienić kabel. Kupiłem firmy SBS i pomogło:)