Niestety nie. Radio nie chce przyjąć starszej wersji.
To jest widok strony w wersji do druku
Co on ma za wersję auta/uconnecta ze sie nie da zaktualizowac? Moze jako ostrzezenie dla innych
Samochod z 2016 roku. Do aktualizacji mapy 1035 wszystko szło bez problemu. Ostatnia aktualizacja na wersję 1040 spowodowała ten problem. Aktualizacja systemu radia i ponowna próba wgrania mapy się powiodła.
Mam obecnie wersję 23.0.69.0 mapy 1040 działają. Jakie masz firmware radia?
Dzisiaj moja wizyta w ASO i pytanie o najnowsze (1040) mapy. Zablokowane, błąd instalacyjny mogący powodować uszkodzenie oprogramowania navi. Wniosek - czekać cierpliwie, walczą w TOM-TOMIE z problemem. Pozdrawiam :cool:
Hmm...
Otrzymałem podobną adpowiedż w ASO. Ciekawe czy wydłużą 3-lata +6-miesięcy za niedotrzymanie 3 m-c terminów aktualizacji.
Patrząc na daty oficjalnych aktualizacji TT,
Załącznik 37445
A MOPAR milczy brak komunikatu i map dla Uconnect 5".
Oficjalna 1040.1 do dziś nie została wydana, kolejna powinna się ukazać w lutym 2020r.
Po tel i email do ASO postępu brak, już 6-mc opóźnienia.
U nas mapy są co 3 miesiące. Nowa wersja powinna się pojawić około max 10 marca. Wg tabeli na przykładzie 1040 jest z listopada a my instalowaliśmy ją w chyba 6 grudnia także w lutym pojawi się w TT nowa wersja która mopar da na serwer pewnie około 6 marca 2020. Jakie 6 miesięcy opóźnień?
Na dedykowanej stronie MOPAR dla mojego Uconnect 5" ostatnia jaka była to 1035.1. Być może użytkownicy innych Uconnektów problemu nie mają?
7" mam 1040 zainstalowane i cały czas jest dostępne do pobrania
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Czołem.
Próbowałem dzisiaj wgrać mapy 1040 na mapy 1030. Niestety nie udało się, po zakończeniu wyskoczył błąd: [0xc10027].
Jutro spróbuje wgrać mapy ostatnie które były dostępne, czyli 1035.
Mam radiu Uconnect5" bez Live.
Udało się wrócić do starych map ? Bo też miałem dzisiaj błąd podczas instalacji map 1040, nieco na swoje życzenie, ponieważ rozpakowując mapy 1040 podane kilka postów wyżej miałem błędy CRC, ale mimo wszystko spróbowałem instalacji :)
Nie wiem co jest nie tak z tymi plikami, ale próbowałem zarówno 7zip i Winrar i za każdym razem są błędy. Też tak mieliście ?
Nie udało się powrócić do starych map. Potrzebna była wizyta u speca.
Pewnie na dniach dostaniemy wersję 1045 datowana na luty 2020
Załącznik 37607
A 1040 można jeszcze gdzieś znaleźć ?
Zaraz mi minie 3 lata od daty zakupu, na stronce nie mam zadnych map do aktualizacji, nawet tych starszych. Dawno nie aktualizowalem a chcialbym miec cos nowszego jak mi sie skonczy licencja, gdzie napisac w tej sprawie? Fiat czy TomTom?
Zawsze się ktoś znajdzie, kto ma dostęp do najnowszych map i wrzuca na forum.
No dobrze ale czemu juz nie mam dostępu do map jak trzy lata jeszcze nie minęły? :roll: