To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo 2021 -
Cytat:
Napisał
fil400
Samych kierownic do 500X może i jest sporo. Nawet tych z płaskim dołem.
Nie wyglądają źle, ale takiej z alcantarą to ze świecą szukać.
A tak głupio zapytam. W którym miejscu ona ma tą ancaltare bo nie widzę? Szczerze.
-
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Od 14.45 do 13.50 :) ;)
Dzięki... Jak się tak teraz uważnie przyjrzałem to raczej od 13:15 do 15:45 ale to może ze względu na zmianę czasu. :smile:
-
Poczytajcie tu: https://www.passioneautoitaliane.com...-tipo.html?m=1
sporo bajerow jak kazdy normalny jak to mówią pelnowartosciowykompakt. Systemy, pierdoły, full led adaptacyjne swiatła ladowarki itp.
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
A wiesz jak ta alcantara wygląda po roku intensywnego użytkowania spoconymi rękami? Do takiej kierownicy nie podchodź bez rękawiczek, tak jak jak do zamszowych kierownic w rajdówkach.
-
Tak bardzo mi sie nie pocą ;) a tak na powaznie, zdaję sobie sprawe ze wyglada fajnie ale funkcjonalne juz raczej nie jest. Niestety cos, za coś :(
-
Cytat:
Napisał
marx30
Oczywiście będzie to okupione wyższą ceną. Przemknęła mi informacja o kwocie 13 900 EUR, ale bez żadnych konkretów odnośnie nadwozia i wersji wyposażenia. Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. Tym bardziej że jestem potencjalnym klientem ;)
-
Szkoda tylko że 1 silnik benzynowy, już chociaż mogli wprowadzić wariant 1.0 120KM a już 1.3 150KM byłoby ciekawa opcja.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
-
Bardzo ładny model, podoba mi się :)
-
Cytat:
Napisał
steyr
Szkoda tylko że 1 silnik benzynowy, już chociaż mogli wprowadzić wariant 1.0 120KM a już 1.3 150KM byłoby ciekawa opcja.
Podejrzewam, że po około roku wprowadzą mocniejsze jednostki.
-
-
Cytat:
Napisał
Cekol32
Bardzo ładny model, podoba mi się :)
też bym zmienił na crossa ale z uwagi na silniki odpada. Teraz po małym chip tuningu mam ponad 140KM i mym się męczył przy tych słabych silnikach. No chyba, że wchodzić w diesla.
-
Tipo 2021
Na pewno będą mocniejsze silniki, jedna wersja silnikowa nie miały by sensu przy rozszerzaniu liczby wersji i opcji wyposażenia.
Widać, że FCA zależy żeby ten model nie był już postrzegany jako budżetowy. Do tego potrzebne są mocniejsze silniki i najpewniej takowe się pojawią.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Sugerując się dostępnymi w internecie renderami, dalej fiat nie pokusił się o zainstalowanie klimy dwustrefowej w tipo. Szkoda.