No ro od razu pytanie w nowym watku
To jest widok strony w wersji do druku
No ro od razu pytanie w nowym watku
Ja to nawet linki od schowka nie mam nie wspominając o oświetleniu.
Jak poczytam to forum dłużej to chyba i auta nie będę miał :P
Dzisiaj ASO przy wymianie opon zamontowało mi wygłuszenie. Zupełnie zapomniałem o tym, że czeka na mnie. Zgłoszenie do FCA wysyłałem jakoś w listopadzie 2017.
Ja po tygodniu użytkowania zauważyłem brak osłony :placz: Dzisiaj podjechałem do serwisu w Elblągu, powiedzieli że znają temat. Zamówią bo nie mają na miejscu i jak tylko przyjdzie to zapraszają mnie na montaż :cool:
a ja w sumie mam to w życi, co mi da ta osłona? ;-)
Nie będę się ich prosił, skoro modelowo nie jest przewidziane to trudno, kij im w oko.
A jednak sukces :smile: Po tym jak odprawili mnie w salonie w Elblągu wieczorem napisałem do nich na stronie myFiat. Oddzwonili dzisiaj rano o 9 a po godzinie miałem już telefon z salonu w Elblągu, że mogę podjechać na założenie osłony :supz: Jednak przynajmniej w centrali dbają o klientów.
Część. Czy możesz ( przepraszam za taka bezpośrednią prośbą się zwracam) na priv podesłać tekst twojego odwołania do centrali Fiata na temat tej osłony pod schowkiem bo będzie i mnie czekać ta batalia z dielerem. Ja auto odebrałem w ten poniedziałek i też tej osłony nie mam
Musisz wejść na stronę myFiat i założyć tam konto jeżeli jeszcze nie masz. Jeżeli nie uda Ci się dodać swojego fiacika to się nie przejmuj, mi też się jeszcze nie udało :smile: Po prawej stronie będziesz miał zakładkę "oddzwoń". Ja po prostu napisałem, że brakuje mi osłony. Następnie wybierasz dzień i godziny kiedy mają się z tobą skontaktować i to wszystko. Powodzenia.
Dzięki joy78
mam i ja ;) bezproblemowo w aso przy salonie gdzie odbierałem tipo :)
lepiej teraz to wygląda a poza tym zawsze to jakaś izolacja akustyczna od dźwięków z silnika
Siedząc na fotelu widać tą osłonę? Jeszcze tam nie zaglądałem, ale myślę że wymienianie jej zalet wizualnych i akustycznych jest lekko przesadzone. Lepsze jest chyba samopoczucie właściciela samochodu z osłoną.