To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo by marny4d4 -
Cytat:
Za kilka dni zapali się inspekcja olejowa i wtedy podjadę na komputer żeby ją skasowali. Niestety nie ma żadnej kombinacji na jej samodzielne skasowanie
MArny jak Ci mogę doradzić to kup vgate na allegro to będziesz telefonem kasował przez alfa obd. ok 50 zł
-
Marny ja mam alfaOBD więc jak chcesz końcówkę do kompa to wpadaj do mnie :)
-
Kanał super sprawa!Wymieniałeś już może łączniki stabilizatora-szukam jakiś zdjęć poglądowych bądź filmiku czy nie ma jakiś "pułapek" przy tej operacji.
-
Cytat:
Napisał
SAMSAM
Kanał super sprawa!Wymieniałeś już może łączniki stabilizatora-szukam jakiś zdjęć poglądowych bądź filmiku czy nie ma jakiś "pułapek" przy tej operacji.
Jeszcze łączników nie ruszałem jak na razie tylko oleje filtr i koła wymieniałem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
tedybear
Marny ja mam alfaOBD więc jak chcesz końcówkę do kompa to wpadaj do mnie :)
Właśnie dzisiaj byłem na wykasowaniu inspekcji olejowej koszt 30zł więc chyba kupię sobie jakiś skaner i sam będę to kasował :)
-
Jak chcesz ja Ci mogę udostępnić to cudo bo odkąd go mam czyli chyba dwa lata tylko leży. Tylko muszę co znaleźć. Daj znać i masz ode mnie w prezencie
-
No bardzo mi miło że chcesz mi zrobić prezent ale to chyba nie wypada?? Może też będziesz kiedyś potrzebował coś wykasować w tipku :)
-
Szanowni koledzy wczoraj niespodziewanie i w ekspresowym tempie tipek zmienił właściciela :( . Nie wiem czy to było dobre posuniecie z mojej strony ale mleko się rozlało i moje oczko w głowie jest już w innych rękach. Kupujący to porządny facet i mam nadzieję że też będzie dbał o tipka a on odwdzięczy się bezawaryjnością. Oczywiście będę nadal aktywny na forum bo kto wie może w przyszłości ponownie kupię to autko. Dziękuję wszystkim forumowiczom za cenne wskazówki które pojawiały się na forum i ułatwiały eksploatację tipka :) :)
-
Popełniłeś kardynalny błąd......:lol::lol:
-
-
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Na co zmieniłeś?
Zostawił otwarty garaż, to mu multiple podrzucili :D
-
Nic na multiplę nie odpisał bo jest w szoku do tej pory, jak ją zobaczył- znaczy jest pod wrażeniem jej piękna:mad:
-
Podjeżdża pacjent Multiplą na bramki na A4 we Wrocławiu
daje bilecik sympatycznej Pani, Pani wprowadza bilecik do systemu i mówi:
12,30 zł a pacjent na to:
SPRZEDANY!!
-
Cytat:
Napisał
kartonik
Na co zmieniłeś?
Na razie nic nie kupuje mam jeszcze hyundaia i10 do dyspozycji :)
-
Mleko sie rozlało? To co sie stało ze sprzedałes?