Czyli, że nie?? W sumie niejeżdżonego malucha kiedyś na allegro szła w miliony więc kto wie co by tu wyszło ;)
Z drugiej strony chyba niezły pomysł na interes ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Czyli, że nie?? W sumie niejeżdżonego malucha kiedyś na allegro szła w miliony więc kto wie co by tu wyszło ;)
Z drugiej strony chyba niezły pomysł na interes ;)
Mając do wyboru nowe Stilo chyba bym to orzęknął. Chatchback nie wygląda jeszcze tak źle jak kombi. Ale cóż: co kto lubi. W takim razie życzę udanych łowów.
każdy lubi co mu pasuje, inaczej byłoby nudno :) nie od dziś zresztą optuję za agresywnym hatchbackiem w 3 drzwiach. mam tak ze Stilo, mam tak z Golfem V, w którym podobniej jak w Stilo dobrą robotę robią tylne lampy. nie inaczej jest z Audi A3 8P. o Peugeocie 207 pisałem już wcześniej... :)
Błądzicie :rolleyes: Jedyne słuszne nadwozie w stilo to właśnie kombi, żadne inne po prostu nie wygląda :smile: :smile:
i jeszcze na glebie :D....normalnie miodzio :D
dzisiaj dotarł do mnie sterownik silnika od Lancii Delty 1.6 16V o oznaczeniu IAW 1AF.18. być może będzie pasował do mojego Bravo ze sterownikiem o symbolu IAW 1AF.17. na sterowniku od Lancii brak tabliczki znamionowej, więc nie wiem od jakiej dokładnie wersji pochodzi. mam nadzieję, że z klimatyzacją. immo ponoć wycięte. w tygodniu odstawiam auto do gościa, który się nim zajmie. przypomnę, że chodzi o permanentne błędy cewki zapłonowej oraz problemy z obrotami po wciśnięciu sprzęgła. jeśli to nie sterownik pozostaje wymiana wiązki pomiędzy cewką a sterownikiem, ewentualnie pomiędzy sterownikiem, a dolotem czyli krokowcem, TPS'em i czujnikiem temp. powietrza zasysanego. jak się z tym uporam, Jebańczyk będzie na handel. można robić zapisy ;)