Przeziębienie czy po świętach nie możesz wstać? :D
To jest widok strony w wersji do druku
Przeziębienie czy po świętach nie możesz wstać? :D
Byrrt przy katalizatorze powinna być wkręcona śrubka chyba M8.Wykręć ją i zobacz jak wtedy będzie się zachowywał samochód.Co do tych testów z wakuometrem to ze wszystkim bym się nie zgodził ale to już inna bajka.
Pany oglądnijcie to ogłoszenie i powiedźcie co zauważyliście.Brat się nakręcił i chyba w weekend skoczymy oglądnąć i może kupić.Oczywiście nie chodzi mi o opinie na temat przebiegu ;-);-)
AUTOKOMIS GAMA, Alfa Romeo 156 M-JET*SKÓRA*1 REJ.2004 - otoMoto.pl
W sobotę jadę na targi do poznania wrzucę kilka fotek :D już mnie nosi, AUTA DUPECZKI :D
fajne autko. tu jeszcze jedna oferta. ilość i jakoś zdjęć przyprawia o zawrót głowy
ALFA ROMEO 156 1.8 BENZYNA-JAK NOWY-ZOBACZ !!!!!!! (3141056463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
boch link coś nie działa
a powienien :) wpisz w wyszukiwarke na allegro ten numer 3141056463
Coś mały przebieg i pierdyliard fotek ;) Alfa na francuskich rejestracjach, sprawdźcie czy są dwa kluczyki i książka serwisowa. Przed zakupem cromy oglądałem parę francuzów i część z nich miało ten "mankament", wiadomo o czym świadczącym :)
skupcie się lepiej na ofercie Zielonego, bo to o nią właściwie chodziło ;)
No po pierwsze to JTD a nie M-Jet jak w ogłoszeniu, no i z tym pierwszym wlascicielem i bezwypadkowoscią byłbym ostrozny ;)
Nie wiem czy pokazywałem ;) Gdy rzadko się zagląda w komputer to... przestaje liczyć czas ;)
Załącznik 8054
To jest to z wycieczki do Szwecji?
Taplniete w notatniku drugiej generacji
A ja dzis zdjalem pokrowce samochodowe ktore byly tzw. Uniwersalne..Odkurzacz w ruch i jak zrobi sie cieplo zaczne myc Vanishme aktywna piana :)..po wszystkim zastanawiam sie nad innymi pokrowcami..Czy ktos ma doswiadczenie z tymi koralikami albo jakimis innymi grubszymi rzeczami??Mocno to suwa sie po siedzeniu albo pupa po tym??
A ja byłem oglądać tą alfe.
Miałem z pracy pożyczony profesjonalny miernik grubości lakieru (Elmetron MG-411) i według niego wszystko było oryginalnym lakierem.Był problem z podłączeniem kompa,bo jacyś znajomi właściciela komisu,mówili że moge uszkodzić kompa i koleś będzie tysiąc w plecy,ale w końcu powiedział że jak coś to będzie nasza wina no i pozwolił.Problem jest z przebiegiem,ponieważ na liczniku jest mały a w kompie jeszcze mniejszy bo zaledwie 10 tyś.
Kierownica w idealnym stanie jak i skóra na fotelu kierowcy.
Zawias na dołach milczy a silnik ciągnie aż miło.Jedynie co mnie zdziwiło to trochę ciężko chodząca kierownica,ale alfa ma raczej charakter sportowy,więc może tak ma być.
Brakuje odpinanego haka a przednie opony były zmieniane na jakieś dziadostwo,co sprzedający wytłumaczył tym że jedna była uszkodzona,więc założył to co miał.
W bagażniku wszystko ok jak i pod maską.Jedynie co to szczeliny w okół lamp przednich były inne a tak to tyle.Oczywiście tu i ówdzie autko ryśnięte lub ma malutką wgniotkę.
W sumie to nie ma do czego się przyczepić.
Za to w maryśce rodziców,którą tam byliśmy,już prawie na miejscu pękła nam przednia lewa opona,ale na szczęście delikatnie hehe.
Jedyne co jest problemem to błędy na kompie
P0601-Checksum EEPROM
P0340- Czujnik Krzywki
P1619 - brak opisu.Czy ten mały przebieg może być związany z błędem P0601 :?: Ktoś coś modził w sofcie i to jest efekt :?:
I co oznacza ostatni błąd P1619 :?:
P0601 - prawdopodobnie (na 99%) ktos grzebał w lub całkowicie przeprogramował kompa (pewnie dlatego nie kazali podłączając ci sie pod niego)
P1619 - Intermittent 17571 - Fuel Temp Sensor (G81): Open or Short to Plus P1163 - 35-10 - - - Intermittent Readiness: N/A Address 03
Please Register/Activate - Intermittent 17957 - Boost Pressure Regulation Valve (N75): Open or Short to Ground
Intermittent Readiness: N/A Skipping Address 15-Airbags Address 17
Oraz, sprawdz, czy ktos nie zakosił przekaznika swiec ;)
Przekaźnik świec jest na swoim miejscu ;-) Kurcze troszke mnie to martwi,bo nie chodzi już o ten przebieg,tylko żeby później nie wyszły jakieś jaja z kompem.
Ja wczoraj byłem na przeglądzie instalacji LPG i wymianie filtrów - w sumie nie były jakoś brudne a mi ciągle coś auto muli kurczę..
oglądałem ostatnio alfe 156 z LPG i jak tak czytam forum to chyba dam sobie spokój z gazem i kupie dezla. Ciągle ktoś ma jakieś problemy z gazoliną.