Witam wszystkich forumowiczów
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich forumowiczów
Witam kolegów
Witam Wszystkich na forum.
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Witam
Witam wszystkich forumowiczów. Posiadam Fiata Marea 1.8 16V. Z Fiatem mam do czynienia już od jakiegoś czasu ponieważ pracuję w ASO :D Pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkich serdecznie :)
Od wczoraj zaczęła się moja przygoda ze Stilonem ;) na razie jestem zachwycony ;D w końcu auto które " ma wygląd", tylko troszkę muszę nad nim popracować mechanicznie i pewnie pod kątem elektronicznym :/, ale mam nadzieję, że znajdę tu poradę i rozwiąże problemy i z czasem również poznam na tyle ten model i markę, że i ja będę tu użyteczny dla innych :)
Jeszcze raz was Witam :]
Czesc :) Chcialem sie przywitac na forum od wczoraj jestem posiadaczem Stilona :) Mam nadzieje ze znajde tutaj wiele interesujacych informacji :) Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Witam wszystkich nowych forumowiczów :D :partyman:
Żeby tradycji stało się zadość i ja witam wszystkich :)
witam wszytskich ;D
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Marcin, mieszkam w Piastowie. Obecnie posiadam Fiata Albea z 2005 roku. Jest to mój drugi samochód w karierze, pierwszym był Fiat Seicento z 1999 roku. Jak widać mam słabość do Fiatów :D Pomijając, że w domu jest jeszcze Punto II mojego ojca. W najbliższym czasie pochwale się kilkoma fotkami mojego niebieskiego Albeka. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich użytkowników :)
witam również i ja!
Witam wszystkich
Witam się ze wszystkimi!
---
Podpisano zadowolony, wieloletni użytkownik Marei JTD.
Witam wszystkich co prawda jestem użytkownikiem opla astry ale moja córa właśnie zrobiła prawko i suszy mi głowę o kupno fiata stilo.
Witam serdecznie użytkowników. :D
Dzień dobry,
Witam wszystkich posiadaczy włoskich czołgów.