Witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
Witam forumowiczow
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam forumowiczow
Cześć wszystkim!
Witam wszystkich
Dzień dobry dzięki za przyjęcie do grupy
Cześć :smile:
witam wszystkich forumowiczów
Dzień dobry. Kupiłem blaszaka z 2021 roku. 3.0 Diesel.
Mam nadzieję, ze spędzimy tu razem ciekawe chwile.
Miłego :-)
Witam fiatowców:-)
Witam wszystkich:)
Siemka, witam wszystkich.
Dzień dobry. Witam i pozdrawiam kolegę oraz Wszystkich Klubowiczów . Jestem nowym członkiem klubu i świeżym posiadaczem FIATA TIPO SW.
Witam serdecznie :)
Witam Forumowiczów.
pół roku temu kupiłem Lancię Deltę III 1.4 2011 r.
Mam nadzieję, że znajdę tu porady na "autoniespodzianki".
Pozdrawiam serdecznie
Witam forumowiczów,
od roku ma fiata grande punto. pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie mam Ducato trzeciej generacji a że lubię usprawnienia więc pewnie będzie ciekawie
siema wszystkim elo elo
Hi,
Jestem Flicho...
Trochę zajmuję się samochodami, trochę też Fiatem, ale to nie jest główna marka. "Niestety w życiu trochę pobłądziłem" i gdzieś po drodze zaliczyłem tech. samochodowe, później polibudę też w kierunku... no i teraz zawodowo zajmuję się samochodami... "niestety" ;) Głównie ciężarowymi i dostawczymi, sam. osobowymi tylko wtedy, kiedy zmusi konieczność.
Zaczynałem od PF 126p z 1987 w 1994-1997, później dużo /sześć czy siedem, z czego 2x osobowe, reszta "van"/ Seicento 900 / 1.1, długo też była Hiena tj. Siena HL 75 /samochód na ryby-grzyby/, jest żony GPunto 1.2 - i to tyle z Fiatów. Jest jeszcze kilka innych sztuk/marek, do każdego trochę sentymentu i wspomnień, jednak żadnego ulubionego - bo samochody to KUPA blachy, reszta rdzy.
Nie bardzo czasowy jestem, więc pewnie nie będę się zbytnio udzielał na forum - jednak jak kogoś mocno przyciśnie i się uprze, to może pisać jak będę umiał, miał odpowiednią wiedzę by w błąd nie wprowadzić, to pomogę.
Jeżeli chodzi o forum i o to jak i po co tu się znalazłem, to z forum, gównie z działu Dowload, chcę pobrać kilka plików, a wymagany jest przynajmniej 1 pkt. więc o to mój, pierwszy wpis.
Niestety, jestem szczery, ale ja tego nie uważam za wadę, a wręcz przeciwnie, cenię ludzi, którzy jak już zabierają głos, to wiedzą co mówią / piszą i nie kłamią innych.
Pozdrawiam, Flicho
Dzień dobry wszytkim
Cześć wszystkim! :)