Witam wszystkich ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich ;)
Witam, jestem tutaj nowy pozdrawiam użytkowników Grande Punto.
Witam Wszystkich posiadaczy Kropków zwłaszcza tych w JTD ;)
Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy małych, zwinnych i szybkich...:lol:
Witam, pozdrawiam wszystkich forumowiczów ;)
Witam wszystkich !
siemanko wszystkim fiatomaniakom:food:
Witam wszystkich na forum. Jestem tutaj nowy!
Pozdrawiam!
Dzień dobry mam na imię Szymon co prawda jestem nowy na forum ale "Włoszczyzna" zawsze była w moim sercu na 1 miejscu. Za około 2tyg odbieram swojego Fiata Tipo HB, co prawda stoi już u moich rodziców gdyż jestem w delegacji i nie miałem okazji nim pojezdzic😂. Przesiadłem się na Tipo 1.4 HB T-jet LPG z Alfa Romeo 159sw 1.9jtdm 150km którą użytkowałem około 2lata. W moim posiadaniu były 3 alfy 145/147/159Sw 2 ostatnie w jtd pierwsza niestety w TS który był bardzo mocno zaniedbany przez poprzedniego właściciela i wpędził mnie w spore koszta. Jednakże nie poddałem się i z miłością naprawiałem Belle i w późniejszym czasie wpadła 147 jtd 140km która przez 2 lata użytkowania nie sprawiała żadnych problemów. Teraz sprzedając 159SW i po jeździe próbnej Tipo HB mogę szczerze powiedzieć że to będzie dobra zmiana. W mojej rodzinie jeździmy tylko włoskimi autami co zapoczątkował mój dziadek który miał fiata mirafiori 131 z silnikiem od Alfa Romeo 156 (2.0ts). Moi rodzice aktualnie jeżdżą Alfa Romeo Giulietta 1.4 M-air 170km, Fiat Ducato 2.3 m-jet 130km oraz Fiat Scudo 2.0 m-jet 130km ( 2 ostatnie to nasze firmowe ). Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że będziemy mieli okazję spotkać się na spotach oraz na drogach 👍 🇮🇹
witam witam
Witam wszystkich!
Witam szystkich
hi good site
Cześć makaroniarze :tongue
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cześć jestem tu nowy
Hej z tej strony Arek.
Posiadam dwa Ducata 3.0 180 2015 i właśnie padł mi czujnik turbiny w jednym :)
Pozdrawiam swieżak ;)