czy mógłby ktoś podesłać mi rysunek cześci 46522415 eper mi sie uruchamia brak obrazków. email: robert.kruszyk@gmail.com (przewód olejowy marea) w fiacie nie jest juz dostępna, pozostaje używana, wiecie moze gdzie mozna dostać?
To jest widok strony w wersji do druku
czy mógłby ktoś podesłać mi rysunek cześci 46522415 eper mi sie uruchamia brak obrazków. email: robert.kruszyk@gmail.com (przewód olejowy marea) w fiacie nie jest juz dostępna, pozostaje używana, wiecie moze gdzie mozna dostać?
Pod pozycją 17.
Załącznik 9350
Spróbuj do ePer wchodzić przez Internet Explorer.
Panowie, ma ktoś wersje eper działającą tak, aby była w nim moja marea z 97?
sprawdź ten: FIAT ePER :: The FIAT Forum
Z tego co widzę jest.
pzdr
tutaj po wpisaniu vinu jest error: 500.
Nie znam VINu Twojej Marei - wiem tylko, ze jest tam Marea Sedan 1.8 ELX z 97 :-)
Doszedłem tam wybierając model i typ.
pzdr
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Może zadziała link: http://tinyurl.com/khrauz6
Załącznik 9534
Rozumiem, ale chodzi mi o sprawdzenie kodu lakieru;) ZFA18500000046116 - jak Ci zadziała to daj znać jak :D
OK ten działa: FIAT ePER
W nowszych ePer usunięta została ta funkcja mówiąca jaki lakier był. Już bodajże od 30-tej którejś edycji nie było. Ta jest dość stara bo v20.
I tak nie widzę kodu lakieru. Pomoże ktoś?
Ja mam inny problem: zainstalowałem ePer'a, skopiowałem pliki odpowiadające za crack'a zgodnie z instrukcją, eper niby startuje, pokazuje się w na dole z prawej strony, otwiera się stronka i... nic. Pokazuje się jedynie pusta strona. Nawet jak wejdę w kod źródłowy strony to jest on pusty. Problem występuje na Google Chrome i na IE. Ktoś ma jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić?
a wie moze ktos gdzie moge sprawdzic swoje uno? szukam numeru czesci do sprzegla ale juz przyrownywalem chyba z 10 roznych tarcz i zadna nie pasuje... na stronkach pokazuje ze mojego vin nie ma, podac tu vin i ktos mi sprawdzi moze w innym zrodle ktore ma wieksza baze?
A masz na 100% silnik Fire? Nie masz może CLIPa? Bo CLIP jest konstrukcją na rynek brazylijski i ePer nie rozpoznaje VIN tych egzemplarzy.
jest to fire na pewno, samochod od nowosci w rodzinie wiec wiem ze to na pewno fire, clip chyba mialy na bagazniku napis clip a wszedzie gdzie szukalem informacji na temat mojego silnika to wszedzie ze fire, po za tym pod napisem uno jest napis fire ;) po za tym z tego co mi sie wydaje clipy mialy problemy z ogrzewaniem, a moj bardzo ladnie grzeje w zime :P
suszpl mam dokładnie ten sam problem... znalazłem na starszej wersji epera, ale tam pokazuje, że samochód z Chorwacji i że produkowany był do 1995, a mój jest z Polski i rocznik 1997... Znalazłeś już rozwiązanie swojego problemu?
Nowszy eper nie pokazują niektórych starszych modeli. Generalnie Fiat odchudza epera ze starych modeli. Lepiej jest użyć starych wersji jak ed40.
A w międzyczasie doszła nowa wersja datowana na maj 2013, ePer ed 77 (05.2013) [torrent] - Downloads - Fiat Klub Polska
Klubowy ePer został uaktualniony do ed76 - datowany na kwiecień/maj 2013.
W nowej wersji ponownie bravo przed FL, w poprzedniej zdaje się były tylko CF2 i CF3 :)
Właśnie też zauważyłem, że przywrócili starsze modele. Bardzo dobrze, bo trochę tego brakowało.