Sprawdzałem, i wydaje mi się, że cena spoko. W/g konfiguratora cena bez promocji 70.240 zł przy czym konfigurator nie posiada opcji 1-rocznego pakietu serwisowego, więc nie dodałem. A opony to nie GoodYear.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, mam pytanie do was czy taka oferta jest atrakcyjna?
Tipo lounge z t-jetem wersja HB z pakietem style i tym kolorem czerwonym darmowym za 69500.
Mimo, że są te wyprzedaże to mam wrażenie, że mogliby dać większy upust.
Auto do odbioru by było za 3 miesiące.
Wydaj mi się ,że za dużo.
Właśnie, jakby w tej cenie można było zmienić kolor, lub ten pakiet z kamerką dodać to człowiek by się zastanowił. Byłem w dwóch salonach to z pierwszego gość miał się odezwać co do jazdy i ewentualnej innej oferty ale olał ciepłym moczem. Z drugiego pani żyła swoim życiem, jacyś handlowcy nie mrawi w porównaniu do trzech innych marek które odwiedziłem.
Czyli moja opcja powinna być w cenie ok 64k?
Fajnie by było za tyle,ale to raczej nie przejdzie.Osobiście zamiast pakietu Style w którym są chyba drogie bi-ksenony,alu 17 i srebrne ozdoby wolałbym zwykłe lampy na H7(można włożyć mocniejsze żarówki) i dodatki takie jak:czujniki parkowania,kamera,Navi(niekoniecznie),czujniki deszczu i zmierzchu.
A rabat słaby jest.
Co kto lubi, dla mnie ten pakiet to podstawa;) ale dobrze wiedzieć, że myślicie podobnie jak ja, że ta oferta jest bez szału. Zwłaszcza, że na otomoto stoją dwa S-designy poniżej 69k.
Witam
Jestem nowy, ale może będę aktywny:)
Na dniach zainteresowałem się Tipo SW, mam pytanie do Was, czy może ktoś dysponuje w jakieś formie cennikiem 2018, gdyż nigdzie takowego w sieci nie znajduję. U dilera dostałem oczywiście na rok 2019, a chciałbym nabyć auto zeszłoroczne i porównać rabat jaki otrzymam w salonie do starego cennika, bo mam wrażenie że tegoroczna oferta jest podniesiona cenowo i na papierze podług niej może ta oferta wyglądać bardziej korzystnie niż w rzeczywistości.
Ech ta dzisiejsza młodzież...
Fiat - katalogi i cenniki
Widzę, "fiatomaniacy" to wesoła brać :happy:, najważniejsze, że coś się tu dzieje i można liczyć na pomoc.
Przyłożyłem się bardziej i znalazłem http://www.auto-res.pl/files/carserv...018_180116.pdf.
Już widzę, że mną kręcą w salonach i na stocku ceny zrabatowane są od cennika 2019, gdzie każdy model wolnossący jest o 3tyś droższy niż w cenniku 2018, czyli realnie można tej kwoty nie wliczać do upustu.
Jak będę miał konkretną ofertę to napiszę do Waszej oceny.
Btw ładne grafiki w tym nowym cenniku... takie przaśne :) I oczywiście nie mogło obyć się bez błędów jak pakiet z xenonami do sdesign.
Mam dla sw w komórce podaj maila to prześlę
Sprawdziłem z ciekawości ten cennik Twój z neta i nie jest tak jak tam.
Ja kupowałem Tipo w grudniu, rozglądałem się od początku listopada i od wtedy Tipo SW S Design (bez lpg) był po 81300 (na stronie i wyliczeniach dealerów) a nie wg cennika który podałeś, za 80 a nawet 78400. (tak samo np. opony 18 za 2k były a w Twoim cenniku za 1300/1400 - zamknąłem już :P) Zakładam, że te ceny były gdzieś na początku roku albo przed wrześniem (gdzie zmieniono ofertę - brak lpg, start-stop nie da się wyłączyć na stałe) a potem zostały zwiększone...
Mam porównanie bo mam zarówno ofertę z lokalnego dealera oraz tego od którego kupowałem (300km dalej :P).
Nawet dodam, że dealer lokalny mówił, że na początku roku planują zwiększyć ceny więc jeszcze to pójdzie w górę.