U mnie może być koniec okresu - zakup w październiku 2016 :/
przynajmniej jeden problem rozwiązany.
To jest widok strony w wersji do druku
U mnie może być koniec okresu - zakup w październiku 2016 :/
przynajmniej jeden problem rozwiązany.
Witam, tez mam problem z dostepnością map na maps.mopar.eu. Moja gwarancja leci od luty 2018 to chyba nie chodzi o termin, zresztą 1030 i 1035 ściągnąłem bez problemu. Nie czekając ściągam mapy z tego linku i moje pytanie czy aktualizują się bez problemu, czy to są te same pliki co na mapsmopar ?
Dokładnie te same, bo są z maps.mopar.eu
Ja wczoraj sprawdzałem i mam po zalogowaniu dostępne mapy 1040 - niestety coś mój laptop marudzi i przerywało mi pobieranie. Dziś spróbuję jeszcze raz.
Ze strony moparu ściągnąłem od końca 2017 roku chyba 7 razy ,teraz mam pustkę brak map 1040 i ściągnąłem dzisiaj z linków kolegi wyżej, wgrałem na pena i może jutro wgram w autko ,jak wszystko pójdzie normalnie to jak to jest z licencją i darmowymi mapami po 3 latach ,ktoś kupi teraz auto ,wstawi linki na forum a inni co kupili Tipo w 2016 roku spokojnie sobie wgrają nowe mapy czy będzie blokada
Narazie tak to działa i cieszmy się z tego że tak można łatwo zaktualizować mapy. Pewnie za jakiś czas zabezpiecza lepiej stronę mopar, zrobią spersonalizowane pliki licencji i niestety już wtedy nie będzie tak wesoło.
Ale na obecną chwilę plik map i plik licencji są uniwersalne i pasują do każdego Tipo. Mógłbym jednym penem z mapami zaktualizować mapy we wszystkich tipo w Polsce, ale jak długo to potrwa? To nie wiadomo, miejmy nadzieję za jak najdłużej.
Na oficjalnej stronie dostępnej dla mnie nadal brak map.
Kol. JackTheNight dzięki że umiesściłeś linki. Czy ktoś już aktualizował z nich navi 5'.?
Toć instaluj śmiało, po to kolega je zapodał. Nic się nie stanie. Instaluj
Na oficjalnej stronie moparu nie ma już aktualizacji dla mnie.
Pobrałem pliki wrzucone przez JackTheNight i próbowałem zainstalować. Niestety, od razu wyskoczył błąd i ponownie instalacja nie chce się uruchomić. Cały czas mam komunikat o błędzie. Czy może to być wina pendrivea? Dotychczas używałem Sandisk Ultra Flair 16GB, ale go zgubiłem i musiałem kupić 32GB.
Pobralem mapy wrzucone przez JackTheNight. Zaunstalowane bez problemu. Dzięki 👍
Trochę martwi mnie fakt, że nie można nabyć drogą legalnego zakupu aktualnych map dla tych Tipo, którym okres bezpłatnej aktualizacji się skończył. Chyba, że jestem w błędzie i mapy do aktualizacji można legalnie kupić.?
Wysłane z mojego S2 przy użyciu Tapatalka
Zapewne można w aso...
Panowie i Panie
Potrzebuję poprzednią mapę 1030 bądź 1035. Po udanej próbie wczytania najnowszej mapy 1040 u mnie chcialem to zrobić u wujasa w aucie. Na moje nieszczęście za cholere nie mozna u niego tego zrobić-dochodzi do końca i wyskakuje błąd (ciekawe, że przy kolejnej próbie wczytania mapy wyskakuje komunikat czy wgrać wersję 1040 na wczytana juz wersje 1040). Tak czy siak jestem najgorszy bo w tym momencie nie na nawigacji i to moja wina itd. Wiem, że są osoby co maja poprzednie mapy na kompie. Będę wdzieczny za udostepnienie.
Uderz do JtN, oostatnio mu przesylalem licencję 1035
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
bibi tutaj masz mapę 1035 (to jest orginalny link ze strony tomtom-a):
http://download.tomtom.com/cs/vp2r/m...TTC-1035.1.zip
A plik licencji do mapy 1035 tutaj :
https://drive.google.com/open?id=1xL...uT92dO39GVvDYR
Aktualizowałem 1040 na podstawie linków z forum i wszystko ok - aktualizacja bez problemu, przejechałem na niej kilkaset km i wszystko działa poprawnie.
Na oficjalnej stronie od jakiegoś czasu ten sam komunikat "Update not available". Auto kupione 2 lata temu, sedan lounge, nawigacja w radiu 5".
Wygląda na to, że plik licencji (*.dct) jest taki sam dla wszystkich aut, porównałem dla wersji 1035 plik ściągnięty poprzednio z mopar dla mojego VIN z plikiem z tego forum i pliki są identyczne.
bibi
Czy udało się wgrać/zastąpić mapy1040 na starsze 1035?