Zaczynałem od 126p później Carisma BMW e36 peugeot 206 fiat brava i obecnie bravo II
To jest widok strony w wersji do druku
Zaczynałem od 126p później Carisma BMW e36 peugeot 206 fiat brava i obecnie bravo II
I co jeździ lepiej, E36 czy Bravo II?
Opel Astra G, nie do zdarcia
pierwszy to 125P , później Golf 3 , Vento i teraz Punto 2
Najpierw Lanos, w międzyczasie Suzuki Intruder VS600, potem Mitasubiszi Lacner za Lanosa, między nimi jako drugie auto w rodzinie Ford Fiesta,a teraz doszedł Tipek :D
A tak odgrzebię;
Ford Fiesta rocznik 99 ok 2 lata
Peugeot 206 rocznik 2005 ok 11 lat
a od 2 tygodni Punto Evo z 2011.
Dzięki, mam nadzieję że Czekolada przynajmniej wyrówna ten wynik ;)
bohomex, Peugeota też mieliśmy od nowości, najpierw jeździła nim moja mama. Głównym moim argumentem zawsze będzie to że wiedziałem gdzie był bity i jak mocno, dwa że te 190 tysięcy km sam zrobiłem I nie skręciłem z 300 tysi. Jakbyś się nie znał I nie zabezpieczał auto używane to zawsze jakaś loteria. Przyznaję bez bicia że ostatnie trzy-cztery lata troche pieniędzy w to auto wsadziłem (wcześniejsze zaniedbania + naturalne zużycie) ale jak na moje potrzeby było zupełnie wystarczające. Mimo 13 lat na karku wciąż było w miarę ekonomiczne, sensownie wyposażone (nie top wersja ale troche wygód było) I w ogólnie znośnym stanie. Trzecim I ostatnim argumentem były koszty - pod koniec tygrys był warty jakieś 6, może 7 tysięcy złociszy.póki jeździł nie chciałem dokładać kolejnych dwudziestu, tracić kupę czasu na szukanie sensownego auta, żeby i tak móc kupić potencjalną bombę. Niestety moja mama autko mi skasowała, (choc już pewnie je odbudowali), i zostałem zmuszony do zmiany.
Swoją drogą Honda Mojej partnerki ma 18 lat, z czego w rodzinie jest od 17, a w jej rękach od 13 ;)
Czy ja wiem. Zawieszenie z przodu miał oryginalne. Poza tym wymieniona tylna belka, sprzęgło, po dwa razy uszczelka pod głowicą, rozrząd i wydech. Do tego połowa instalacji do klimy i z większych rzeczy tyle. Po drodze sto tysięcy drobiazgów, co normalne. W momencie jak sprzedawałem wrak miałem regenerować fotel kierowcy(siedzisko się zarwało w jednym miejscu i nieco poprawić blacharke.
Mimo wszystko dziękuję za uznanie;)
U mnie panda jest od 9-ciu lat (2005 rok). Wszystko to kwestia potrzeb.
Trzeba było kupić różnorodne używane premium
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Ale masz nowe kompaktowe Tipo, które nie wpasowuje się w różnorodne używane premium, bo nie jest używane i nie jest premium.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka