ja też wywaliłem kata, a badania to u mnie wyglądają... proszę wcisnąć hamulec, teraz ręczny, poruszać kierownicą, włączyć światła. Dziękuję, zapraszam do biura. :DCytat:
Napisał KrzychuB
To jest widok strony w wersji do druku
ja też wywaliłem kata, a badania to u mnie wyglądają... proszę wcisnąć hamulec, teraz ręczny, poruszać kierownicą, włączyć światła. Dziękuję, zapraszam do biura. :DCytat:
Napisał KrzychuB
KamyK, tak się tym nie chwal, bo jeszcze wybadają ;-)
1. zamontowałem uchwyt na CB ( kurcze mały wybór jeśli chodzi o miejsce w Sience na jego umiejscowienie ) - pozostało założenie zasilania bezpośrednio z akusia ale przez kostkę abym mógł radio demontować
2. zdemontowałem fotel kierowcy w celu naprawy zarwanego boczka, leży rozebrany w domu bo 'połówka' nie uprzedziła mnie że klej 'poszedł', będę kleił butaprenem , gdzieś w google znalazłem że łapie gąbkę :)
robię na bieżąco fotki z naprawy fotela więc jak by co to będzie manualik
a moj Stilon ma nowe filtry i nowy olej :D po raz kolejny motul :]
dziś zamówiona została nowa sprężarka klimy na 2 dni przed końcem gwarancji
stara się totalnie rozsypała nie wiadomo dlaczego :red_kartka:
szczescie w nieszczesciu :d ze na gwarancji :d
Nowy korek chłodnicy wpadł pod maskę ;D
narobił sza-szoru czy zauważyłeś w miarę szybko?Cytat:
Napisał miki1406
prawda że ślicznie wyglądają ?
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_t/t_0000852.jpg
http://fiatforum.com.pl/imgshack/_t/t_0000853.jpg
Najs - a na tarczy rantu nie ma za dużego?
rant jest ale ledwo wyczuwalny - mam jednak inny problem; pokrzywiły mi się one :(
kiedy hamuję z prędkości ponad 90km/h to bardzo trzęsie kierownicą :(
są do wymiany ...
Wczoraj założyłem nowe głośniki i nie wiem czego,ale bas jest jakiś słabszy :? a dzisiaj w nagrodę przekręcam kluczyk aby odpalić furkę a tu wszystkie wskazówki zaczęły szaleć,a rozrusznik tylko jęknął :doubt: Na kable złapał od razu ale nawet po ładowaniu nie jest w stanie obrócić wałem.Totalny i szybki zgon akumulatora :(
Na razie założyłem jakiegoś Panasonic-a z japońca.Może do wypłaty da radę.
a ja zrobilem jak dzika swinia:XD:
miki1406 dzięki za słowa otuchy, ale zamek muszę wyciągnąć całkiem i mu tam pogrzebać :sciana:
bylem dzis zaspawac szczeline na spawie przy ostatnim tlumiku, odrazu lepiej :P