J4cek dopóki sie tego fizycznie nie sprawdzi, czyli podpiecie komputerem to nie wiadomo.
To jest widok strony w wersji do druku
J4cek dopóki sie tego fizycznie nie sprawdzi, czyli podpiecie komputerem to nie wiadomo.
JackTheNight widzę że jesteś z Łodzi, ja Bełchatów więc może znasz jakiegoś magika który to ogarnia z Łódzkiego? :)
J4cek napisałem do ciebie na priv.
Cześć wszystkim,
Czy ktoś z okolicy Warszawy jest w stanie mi pomóc z AA w moim Tipo? JA jestem kompletnie zielony - w salonie na podstawie VIN mi powiedzieli, że moja wersja nie posiada AA i oni w ASO mi nie są w stanie z tym nic zrobić.
Będę wdzięczny za pomoc.
Przecież cały temat tego dotyczy :) Samochód został sprzedany jako taki bez AA i teraz kwestia czy da się go aktywować poza ASO, bo ASO twierdzi, że na podstawie VIN AA nie ma.
Też zastanawiam się czy u mnie bedzie AA działać i też szukam kogoś w Warszawie kto mógłby odblokować
W roczniku 2017 jest duża szansa że AA będzie działać, podjedź do Łodzi to sprawdzimy
Czy ktoś zna jakieś serwisy z Krakowie/Katowicach, które się czymś takim zajmują? Przyznam, że bardziej interesuje mnie firma niż osoba prywatna.
W moim u7 nav dab i z fabrycznym AA aktywowałem sobie dodatkowo Apple CarPlay. Do wczoraj byłem święcie przekonany, że skoro od nowości mam aktywne AA i live to Apple też. Sądziłem że AA i apple jest aktywne obok siebie i tylko to co się uruchomi na ekranie zależy od marki posiadanego telefonu. Dziwna polityka fca bo kupując auto mam tel z androidem i cieszę się z AA po czym zmiana tel na ifona i lipa, znów trza baśkować.
Załącznik 39936
Cześć. Czy jest ktoś z trójmiasta (lub wie, gdzie pytać), co dałby radę aktywować Android Auto? Oczywiście odpłatnie.
Tipo SW 2018 / Uconnect 7"
Cześć Lukasfr - poszedł priv