To jest widok strony w wersji do druku
-
Trasa Katowice - Przemyśl - Katowice całosc 750 km z czego ok 650 km autostrada A4 na zapietym tempomacie 120 km/h. 4 osoby dorosłe plus dziecko w foteliku, bagaznik pełny, oczywiscie klima wlaczona na auto. Spalanie z calej trasy wg komputera to 6.2 litra co daje ok 8 litrow gazu na 100 km.
-
Brylancik a kiedy byłeś w Przemyślu?
-
-
Jak będziesz się wybierał ponownie to daj znać. Zapraszam na browara. Ja na weekendzie byłem nad Soliną. Spalanie wyszło wg kompa 6.4 L . 5 osób na pokładzie a teren górzysty.
-
Nad Solinę tez chetnie bym sie wybrał, bo juz bardzo dawno nie byłem ;)
-
1 załącznik(i)
W sobotę było bardzo fajnie. Mało ludzi, woda cieplutka i zimny browar. Mm mm majątek.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Wstawię zdjęcie z sobotniego wypadu
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 32451 ...
-
1 załącznik(i)
Pierwsza jazda emerycka, (bo przez niemcy:)) Świnoujście - Police - na pokładzie 2,5 osoby
T-jet SW bez klimy:
Załącznik 32453
-
Pierwsze tysiąc kilometrów zrobione na trasie Warszawa-Karpacz-Warszawa. Szybkość ok 120 w dużej części na tempomacie, trzy dorosłe osoby i spory pies, bagaż i klima. 6.5 L/100 km według komputera.
-
Prędkości autostradowe i więcej. 120-160 chwilowe 190 km/ godz. Jednak przy prawie dwustu zaczyna pływać i robi się niebezpiecznie. Jednak komfort oceniam na 6+ przejechana trasa 1430km, spalanie 7.3
-
Teraz to ile mu wleje to tyle spali :food::food::food:
-
1 załącznik(i)
Na fotce spalanie z kompa, w rzeczywistości 0.6 litra więcej.
-
Czy można zmienić na wyświetlaczu sposób pokazywania zużycia paliwa ? W moim Tipo (SW 1,4 T-jet 120 KM Lounge ) pokazuje ile km przejadę na 1litrze (......km/l ). A tak na marginesie to w mieście pali prawie 11l /100km - masakra.
-
Można ;-)
W wersji z tabletem robi się to w jego ustawieniach.
-
Cytat:
Napisał
tiposw120
Czy można zmienić na wyświetlaczu sposób pokazywania zużycia paliwa ? W moim Tipo (SW 1,4 T-jet 120 KM Lounge ) pokazuje ile km przejadę na 1litrze (......km/l ). A tak na marginesie to w mieście pali prawie 11l /100km - masakra.
Czyli normalnie.
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
tiposw120
A tak na marginesie to w mieście pali prawie 11l /100km - masakra.
Ja już się przyzwyczaiłem, ale z początku było ciężko po 12 latach w dieslu.