To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
giannini
Osłona jest tania więc można ją kupić i założyć. Ja teraz odbierałem s-design doposażonego we wszystko co można dołożyć (oprócz ptc)i nie ma już gniazda aux, regulacji wysokości pasów bezpieczeństwa na słupku, o osłonie na wzmocnieniu czołowym pod maską nie wspomnę. Niby full wypas, a jak golas.
Akurat w golasie AUX i regulacja wysokości pasów jest.
Przynajmniej była ....
-
Cytat:
Napisał
zbychbor
Akurat w golasie AUX i regulacja wysokości pasów jest.
Przynajmniej była ....
No właśnie, była... We wszystkich wersjach wyprodukowanych gdzieś do połowy 2018 roku.
-
Kiedyś to było.. U mnie produkcja sierpien 2018 - regulacji brak - całe szczęście, że akurat pasuje i mie musiałbym zmieniać ustawień wysokości pasa.. :P
-
Porównywałem ze swoim i mocowanie jest mniej więcej na środku tego, co można było regulować góra dół.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Porównywałem ze swoim i mocowanie jest mniej więcej na środku tego, co można było regulować góra dół.
A to teraz masz dwa Tipo ? ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
A to teraz masz dwa Tipo ?
Nieeee no, dwa Tipo to o jednego za dużo :smile: Siostrze rozbili Hyundaia, potrzebowała na szybko nowy samochód, a że trafił się fajnie wyposażony S-Design HB z placu od dealera rabatem 23.000,- to kupiła.
-
-
Trochę tak ;-) Samochód trzeba było kupić na szybko, a z tym wyposażeniem i cenie około 70.000.- nie bardzo było w czym wybierać mimo licznych wyprzedaży.
-
ja mam z maja 2018 i na szczeście pomimo ogołocenia z niektórych rzeczy, mam regulację pasów bezpieczeństwa :D :D :D :D jupi jupi :D
-
Wiecie może skąd załatwić te zaczepy na sztuki. Dzwoniłem do ASO i po 10szt. pakowane są tylko.. osłonka tania bo 34 zł :)
-
Zobacz na portalu aukcyjnym albo w sklepach motoryzacyjnych.
-
Cytat:
Napisał
srasquasz
Wiecie może skąd załatwić te zaczepy na sztuki. Dzwoniłem do ASO i po 10szt. pakowane są tylko.. osłonka tania bo 34 zł :)
ja kupiłem w Aso osobno. Jedna kosztuje coś 8 zł, a dwie pozostałe chyba około 6 zł sztuka.
-
Sra... nie wiem jakie masz ASO ale u mnie można kupić na sztuki i Pan z serwisu wyciągał z worka zbiorowego
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Sra... nie wiem jakie masz ASO ale u mnie można kupić na sztuki i Pan z serwisu wyciągał z worka zbiorowego
ASO Bydgoszcz. Też kosztują 6 zł za sztukę ale muszę opakowanie 10 kupić. :( to samo z tą jedną sztuką też opakowanie..
-
Kup u pympka, taniej wyjdzie nawet z przesyłka...