Na zasniezonej drodze z ubitym sniegiem bez problemu pokonalem zakret na recznym a esp wlaczylo sie dopiero przy wychodzeniu z zakretu wiec bez problemu sie da moze odwagi zabrakło ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Nie bardzo sie to potwierdza. Moja zona jak wraca z pracy w takie sniezne czy deszczowe dni to juz od progu krzyczy ze najchetniej by prawko zabrala tym co sie tak ciaągną bo przez nich cale miasto stoi :D
Jeździ ktośna Goodyear UltraGrip 9?jak się spisują?jak gumw wygląda po paru latach? W poprzednim aucie jeździłem na Nokianach wr d4, opony pierwsza klasa ale po trzech latach jest już spękana jest.
Ja jeżdżę w oplu astrze. Bardzo dobre opony. W tym roku minął 2 ich sezon. Praktycznie niewidoczne zużycie. Nic nie popękało. Bardzo cichutka opona. Polecam.
Też polecam jeżdżę od 2 lat na UG9 ... świetna przyczepność na wodzie, błocie i śniegu a do tego są ciche - zużycie minimalne nic sie nie dzieje. Na drugim autku mam UG7 już 6 lat i też wszystko ok ale to juz bedzie ostatni sezon.
To chyba też sie na nie skuszę, poczekam do września aż bede z 2019r.
Co myślicie o postawieniu tipo sw na stalówkach 16 i opona 205/55R16 czy lepiej jednak 15? Na 15 w oponeo są dobre gumy nokian wr d4 z 2019r za 215zl ale w rozmiarze 16 też są dobre strzały. Muszę powoli myśleć póki są obniżki opon zimowych bo nie mam na razie nic, nawet felg.
ja mam zimowe 15' i jestem zadowolony. Na 16' na pewno lepiej wygląda.
Sprawdź w instrukcji, czy możesz założyć 15", bo nie do każdego Tipo sie da
W tapatalku nie widzę Twojej stopki i jaki masz, ale do mojego SW minimum to 16"
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
T jet w sw to minimum 16... i po wyborze...
A tak z czystej ciekawości HB z t jet wejdzie 15?
Weź papier z homologacja i zobacz przypisane rozmiary felg i opon dla swojego auta...
Wejdzie 15".