To jest widok strony w wersji do druku
-
Zawieszenie też nie ruszane????
-
Cytat:
Napisał
marnyd4d
Zawieszenie też nie ruszane????
Nie.
Na ostatnim przeglądzie było dokładnie sprawdzone i nie ma się do czego przyczepić. Jedna uwaga: 70% jazdy to ekspresówki i autostrady.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
-
U mnie w moim HB TJET LPG jest 39.000 - jak na razie odpukać nic się nie dzieje - poza przeglądami (i wymianą czujnika temperatury) nic się nie dzieje. A już z pół europy po różnych drogach, na różnym paliwie zrobiłem.
-
Cytat:
Napisał
Przemulak
U mnie jest już 82500[emoji16] zero awarii. 1.6 AT + LPG.
Przy 75 tyś. wymieniłem olej w skrzyni.
Pozdrawiam
A jaką masz instalacje, gdzie zakładałeś?
-
Cytat:
Napisał
Lukas18mu
A jaką masz instalacje, gdzie zakładałeś?
Instalacja Tartarini założona w salonie Polcar w Poznaniu. Wyjechałem z nią od nich z przebiegiem 8km i non stop jeżdżę na LPG.
Co 2-3 tyś km jadę na PB ok 100 km, w każdym zagazowanym samochodzie który posiadałem tak robię.
-
-
Cytat:
Napisał
letis
U mnie w moim HB TJET LPG jest 39.000 - jak na razie odpukać nic się nie dzieje - poza przeglądami (i wymianą czujnika temperatury) nic się nie dzieje. A już z pół europy po różnych drogach, na różnym paliwie zrobiłem.
Który czujnik wymieniales? Silnika , czy reduktora
-
Cytat:
Napisał
marx30
Silnik 1.6 :).
Szkoda,że nie dali do Tipo silnika 1,6 z manualną skrzynią...przecież cena auta nie wzrosła by za wiele. W budżetowym Duster za 39900zł podstawowym silnikiem jest 1,6B 115KM,a Tipo też nie jest autem małym i lekkim.
-
Cytat:
Napisał
Loczek30
Który czujnik wymieniales? Silnika , czy reduktora
Czujnik temperatury przy automatycznej klimatyzacji
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Przemulak
Co 2-3 tyś km jadę na PB ok 100 km, w każdym zagazowanym samochodzie który posiadałem tak robię.
Szkoda zachodu i szkoda pieniędzy, w kontekście trwałości silnika ma to walor jedynie symboliczno - psychologiczny.
-
Cytat:
Napisał
drucikfiat
Szkoda zachodu i szkoda pieniędzy, w kontekście trwałości silnika ma to walor jedynie symboliczno - psychologiczny.
Nie zapominaj, że benzyna czyści zawory, a gaz nie. W ich przypadku ma to sens.
-
Ale chyba nie zamierzają jeździć jednym samochodem więcej niż 100.000 km? Więc jaki sens to ma?
-
Cytat:
Napisał
drucikfiat
Ale chyba nie zamierzają jeździć jednym samochodem więcej niż 100.000 km? Więc jaki sens to ma?
Hmm, ja nim zrobię ok 200 tyś. km zanim pójdzie w świat bo samochód zmieniam co 4 lata, więc warto o nogi dbać.
PS. Jak będziesz sprzedawał swój to daj znać, abym go przypadkiem nie kupił od Ciebie [emoji23]
-
Mój pójdzie na sprzedaż za rok, więc nie zdążysz.
-
Cytat:
Napisał
drucikfiat
Mój pójdzie na sprzedaż za rok, więc nie zdążysz.
Ja kupuje wyłącznie nowe...