To jest widok strony w wersji do druku
-
Ale to nie istotne jaki masz pen czy usb 3 czy 2. Ja też mam usb 3 sandisk a w przypadku radia 5" wgrywa półtorej godziny.
Widocznie w radiu 7" macie zaimplementowane USB 2.0 a może i 3.0 a my w 5" cali mamy albo usb 1 albo 2.0 i żaden pen nawet najszybszy nie wgra szybciej 1h30m :)
-
Ściągnięte, zainstalowane czas ok 1:30 🙂
-
1 załącznik(i)
Ok, jakiś pomysł na ten błąd?
-
Zmień pendrive na inny, pojemność max pendrive to 16 GB, i sformatuj go, mi na 32 GB pendrive też kończyły się błędem.
-
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Ono tak komunikuje, musisz dłużej poczekać, aż pojawi się okno że jest aktualizacja itd. (cierpliwości po prostu)
Poza tym co ty rozpakowujesz ? 185 plików ?
Tam w zip-ie są tylko 4 pliki plus plik licencji.
Ty jak widzę próbujesz rozpakować pliki, które wgrywa już same radio i to ono rozpakowuje sobie te 4 pliki.
Reasumując - rozpakowujesz zbyt głeboko :)
Dokładnie tak robiłem ;) Dzięki bardzo za pomoc - przy najbliższej okazji będę próbował Ojcu zrobić aktualizację, teraz już korzystając z nowszej wersji 1030
Pozdro,
Tomek
-
Panowie potrzebuje zainstalować w Tipo znajomego aktualizacje map Tomtoma do wersji 1030, ściągnąłem z strony mopar-a aktualizację na Vin mojego Tipo. Aktualizacja w Tipo znajomego po zamontowaniu pendrive normalnie rusza, po minucie wyskakuje błąd. U siebie jeszcze nie robiłem tej aktualizacji bo nie mam samochodu, czy jest opcja że wyskakuje błąd z powodu pliku licencyjnego dla mojego auta?
-
Nie, licencja jak na razie jest uniwersalna i pasuje do każdego TIPO.
Sprawdź na innym pendrive najlepiej o pojemności 16GB sformatowanego w exFAT lub FAT32.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Nie, licencja jak na razie jest uniwersalna i pasuje do każdego TIPO.
Sprawdź na innym pendrive najlepiej o pojemności 16GB sformatowanego w exFAT lub FAT32.
Pendrive 32gb, z tym że tym pendrive robiłem aktualizacje do wersji 1020 w swoim Tipo i nie było problemów.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Próbowałem z pendrive 16gb, najpierw format w FAT32 bez opcji szybkiego formatu. I to samo, błąd [0xb57000]. Ktoś coś wie na ten temat?
-
U mnie też przy instalacji 1030 wyskoczył błąd, ale wyjąłem pena i włożyłem ponownie i już poszło.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
U mnie też przy instalacji 1030 wyskoczył błąd, ale wyjąłem pena i włożyłem ponownie i już poszło.
Próbowałem wielokrotnie, w tym wypadku błąd pojawia się po ok 1 min od rozpoczęcia procedury.
-
Może coś się źle pobrało, ściągnij ze strony jeszcze raz.
-
my tool does not recognize vÄąn
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
who shares me vÄąn fiat tipo for navigation
-