Będziesz zadowolony.
To jest widok strony w wersji do druku
Będziesz zadowolony.
Dobry wybór, dokup do tego dywaniki z wysokim rantem.
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Jeśli te maty sa z rezawplast będziesz mega zadowolony i nie smierdzi guma tylko cytryna. poważnie. Mata ma już chyba 6 miesięcy i nadal jak otwieram bagażnik pięknie pachnie cytryna
Tak dokladnie to jest wzór rezawplast, jak juz pisałem wczesniej polecam od nich tez dywaniki z wysokim rantem.
Oto co zrobił Ksawery z moim Tipo.Załącznik 29609
No to pięknie. ...
Wspolczuje. ...
Auto do kasacji , czy idzie to wyremontować?
W przypadku całki to przydałby się gap fakturowy...
Z Benefii to raczej nie będzie ten rzeczoznawca, a od podwykonawcy. Kiedyś współpracowali z Profibiz, które zapewne zmieniło się w coś innego, w kwestii wypłaty odszkodowań - na nic gorszego się nie natknąłem.
W tym przypadku auto nadaje się na złom, o naprawie mowy być nie może.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Nie wiem, jakie warunki są w Benefii, ale normalny ubezpieczyciel do max. rocznego auta wypłaca wartość faktury.
Łączę się w bólu. Nie ma to jak patrzeć na uszkodzone swoje auto. Myślę podobnie jak krówka. Siro do kasacji. Praktycznie każdy słupek uszkodzony i naruszona sztywność konstrukcji. Auto na złom.
Jak stwierdza iż na złom to nie możesz go sprzedać więc polecam poświęcić z kilka dni i odkręcić wszystko co się da i na handel. Zarobisz też na tym. Jeden z kolegów z forum szukał kierownicy wielofunkcyjnej ect.
Przykro mi bardzo też jeszcze
Co na niego spadło?
Zrobił prawie COUPE.
Wszystko wskazuje na drzewo.
Nowy samochód , ze szkodą całkowitą bym się nie rozpędzał. Miałem podobny przypadek z Hyundaiem mojej siostry, tam też podczas wichury spadło drzewo, Podobne uszkodzenia tylko z przodu. Pogięty dach , pokrywa silnika , przedni prawy słupek , przednie prawe drzwi , środkowy słupek , tylne prawe drzwi , szyba czołowa. Też liczyłem na szkodę całkowitą , a samochód jeździ do dzisiaj. Naprawa z OC spółdzielni mieszkaniowej , na terenie której był parking z drzewami.