zawsze mozesz uderzyc w uzywki, 150-200 zl za sztuke w tym rozmiarze z duza iloscia bieznika i gora 2-3 letnie ;) Ja od siebie moge polecic uniroyal rainsport 2, bardzo dobre na suchym a jeszcze lepsze na mokrym :)
To jest widok strony w wersji do druku
zawsze mozesz uderzyc w uzywki, 150-200 zl za sztuke w tym rozmiarze z duza iloscia bieznika i gora 2-3 letnie ;) Ja od siebie moge polecic uniroyal rainsport 2, bardzo dobre na suchym a jeszcze lepsze na mokrym :)
nowe to zawsze nowe..
Barum huczy i jest używana kiepska guma do produkcji, nie odprowadza wody tak jak trzeba. Ogólna ocena Barum jest słaba.
Cichy polecam ci Toyo, chociaż dunlop też fajna tato ma w corolli te dunlop-y i dają radę nie huczą przy prędkości i nie nagrzewają się do tego stopnia żeby piszczały przy skręcie
wezmę chyba te TOYO ale dopiero za jakiś miesiąc może 2.. koło Maja.
na odświeżenie tematu:
W piątek przyszedł mi zamówiony spray do zacisków, zdecydowałem się na Deco Color, miał być Motip ale jest DC.
Załącznik 7635
robione deską od krojenia, więc jakość jest jaka jest..
Jak będziesz malował do zdemontuj wszystko albo dokładnie zabezpiecz taśmą,gazetą,żeby niepotrzebnych rzeczy nie malować;-) wiesz jak się sprayem maluje
no ale za tydzień będą wymienniane tarcze i klocki sprzodu, to przy okazji pomaluje się zaciski.. i ja tego nie bede robił tylko mechanik.. ale ja kupiłem farbe.. mechanik zrobi to w 30 min a ja bym się męczył cały dzień.
Ile płacisz za robociznę? Hamulce wszystkie 4 robisz?
Za robociznę zawsze grosze bo to znajmowy mechanik a Robię narazie przód bo tył dobrze trzyma narazie..
{9} 7jx16" ET 38 4x98 / 4x114,3 Alfa Romeo (3065854358) - motoAllegro
wrr.. aż mi slinka cieknie jak widze takie alusy, tylko dekielek zmienić i brać :D
Fajnie to na alusach będzie wyglądało. Przód czerwony, tył nie :D
wymiana tarcz i klockó przód w jedną osobe z jednym podnosnikiem z czyszczeniem i szlifowaniem pod nowe klocki to 3h roboty - sam robiłęm bo lubie miec hamulce zrobione sam :)
co do tyłu to musiałem oddac do warsztatu bo -15 było a przegląd był w lutym ;)