to jest właśnie to. Niemcy nie boją sie przebiegów a u nas jakieś dziwne mity chodzą. Co nie zmienia faktu że koleś nieźle kantuje
To jest widok strony w wersji do druku
to jest właśnie to. Niemcy nie boją sie przebiegów a u nas jakieś dziwne mity chodzą. Co nie zmienia faktu że koleś nieźle kantuje
możliwe że kantuje. miał za pół godziny zadzwonić a nie zrobił tego. Jak się z mama skontaktuje to i tak mama nic mu nie powie tylko zrobi przekierowanie do mnie bo ona sama powiedziała "ja się nie znam ty to wszystko załatwiałeś więc wiesz więcej". Mi taki tok myślenia jest na rękę będę miał okazję porozmawiania z delikwentem. aż mu w pończochy pójdzie :P
a dziś samochodek dostał płukankę
Załącznik 2948
po czym 5/7 minut pracy na wolnych obrotach i spuszczanie (odsysanie otworem od miarki bo korek nie dał się odkręcić i mechanik bal sie o aluminiowa miskę, przy nastepnej wymianie zakupie nowy korek a na ten naspawa nakrętkę żeby odkręcić) tego całego syfu. Potem świeżutki jak wiosenne powietrze :D Elf Competition STI 10W/40. Silnik pracuje ciszej (przynajmniej takie mam wrażenie) więc mam nadzieję że to dobry wybór będzie. Przy kolejnej wymianie może Valvoline będę testował.
mówię on jakos bardziej ciszy stał się taki bardziej wytłumiony. tak jak na początku. jeszcze zawory mi sprawdzą ale to jak zajadę na wymiane uszczelki
Tan na pewno tym samym. mam nagrany dźwięk przed wymianą nagram po i sami ocenicie.
różnica wg mnie jest a czy to tylko kwestia oleju czy to ta płukanka cały syf wyciągnęła tego nie wiem. grunt ze jest lepiej i jeszcze te nieszczęsne zawory sprawdzić trzeba
Tzn wiesz ja na świeżym oleju też zawsze słyszę różnicę ;)
może ja po prostu wiedziałem że ten olej ma tyle na stukane i przewrażliwiony byłem. nie wiem grunt że czuje się lepiej :D i czuje że jemu tez jest lepiej :D
seth mam ten sam olej w Bravie :D
o widzisz. i jak z jego właściwościami z czasem??