Hejka. Posiadam Bravo z 1.9 jtd :smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Hejka. Posiadam Bravo z 1.9 jtd :smile:
Dobry wieczór,
Punto II FL to mój pierwszy fiat, jest to wersja z silnikiem 1.4 16v, klimatornikiem dwustrefowym oraz obniżonym zawieszeniem. Dwa lata używam i większych problemów nie było na szczęście :D
Pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów!
Dołączyłem do Waszego obszernego grona właścicieli dobrej włoskiej marki FIAT.
Parę słów o sobie. Mam 24 lata, odkąd zrobiłem prawo jazdy jeżdżę Fiatem Pandą II generacji z silnikiem 1.1, z rocznika 2004. Od nowości Panda była u mnie w rodzinie, początkowo użytkowali rodzice, od zrobienia prawa jazdy użytkuję ja. Rodzice również mają Pandę, drugą, tylko że w kolorze czarnym, lecz ja niebieskim (734/A lakier). Auto ma przebieg 163 tys km i nie mam w nim żadnych problemów. Jedynie co było w nim wymieniane z ważniejszych napraw to: wachacz prawego koła, amortyzatory na osi przedniej, wymiana kostki od świateł do komputera (przypalony pin od prawego światła mijania - podobno przypadłość pand, że nie wytrzymują), wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów, hamulce komplet i tyle. Jak narazie bez żadnego szwanku. Zawsze dojeżdżam nim do celu. Nigdy nie miałem przypadku że stanął mi na drodze. Dlatego mam postanowione, że dopóki nie będzie wymagało dużego wkładu finansowego, to tego autka nie oddam. Czuję się w nim dobrze. Jest to bardzo tanie i proste autko w użytkowaniu i praktynie bezawaryjne (wiadomo, części eksploatacyjne z czasem trzeba wyemieniać).
Pozdrawiam wszystkim i miłego dnia! :D
Chciałbym powiedzieć wszystkim witajcie bracia z fiacików
Witam serdecznie
hejka koledzy
hi guys i am from italy,
witam serdecznie.
jestem nowy
pozdro dla wszystkich klubowiczów
witam wszystkich klubowiczów :smile:
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
witam wszystkich klubowiczów :smile:
Witam serdecznie :)
Cześć wszystkim ;) pozdrawiam
Witam wszystkich i pozdrawiam !!!
witam wszystkich:)
Cześć, witam wszystkich.