Witam wszystkich.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich.
Dzień dobry Fiat Stilo i Lada Kalina.
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Fiacika.
Witam Wszystkich! Z tej strony Kamil posiadacz juz 3ciego fiata bravo :D po bravo 1 1.9 jtd cf2, bravo 1 1.9 jtd cf3 czas na Bravo 2 1.9 8v jtdm ;] Do zobaczenia na drodze :)
szeroooooooksci i przyczepnosci!
Witam wszystkich :)
Witam
od wielu lat posiadam Stilo 1.9 JTD i Cromę 1.9 Multijet.
Jeżeli ktoś coś, to podzielę się swymi doświadczeniami.
Witam serdecznie wszystkich fiatolotów :D
pisze bo musze
Witam serdecznie. Jestem posiadaczem Alfa Romeo 159 2.0 Diesel 170 km. Od kilku dni mam problem z czujnikami parkowania (system asystenta parkowania nie działa) chcialbym zdjagnoszowac swoja Alfe aby miec punkt zaczepienia np. od ktorego z czujnikow zaczac:) i tu zaczynaja sie schody :P posiadam interface ELM 327 i uzywam Multiecuscan 3.6 , sterewnik silnika jest rozpoznawany i mam do niego dostep, nie moge jednak polaczyc sie z zadnym innym sterownikiem np. od ABS , Air bag, czy owych czujnikow parkowania. moje pytane czy mozliwa jest pełna diagnoza mojej alfy za pomoca tego interfejsu i programu ? ma ktos jakis pomysł ?
hej hej :)
Dzień dobry. Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem nowym na forum, mam nadzieję że nie będę przeszkadzał wprawionym w boju.
Witam wszystkich
witam wszystkich
Może ja nie mam typowo fiata bo Alfę ale stajnia się zgadza:D A więc witam mam na imię Piotr
Witam mam Brave 1.6 16v z 96r
pozdrawiam,
lubie to auto chciałbym go sam narawiac
Grzegorz