To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Po 3 latach straciłem na nim 8900. Wersja pop standard dokupione sterowanie radiem z kiery, kolor biały.
To nie duża strata jak na 3 letnie auto
-
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Ja jestem zadowolony.
To jest najważniejsze .
-
2 załącznik(i)
Załącznik 38688
Oświetlenie schowka zamontowane
Załącznik 38687
Gniazdo zapalniczki w bagażniku również
-
2 załącznik(i)
Montaż osłony nad chłodnicą - koszt z elementami montażowymi 66 pln - ASO Kielce. W końcu można bezpiecznie odłożyć narzędzia ;)
Załącznik 38690
Załącznik 38691
-
Jakie narzędzia? Przecież jest bezawaryjny :)
-
Cytat:
Napisał
zbychbor
Jakie narzędzia? Przecież jest bezawaryjny :)
Bezawaryjność, bezawaryjnością, ale... eksploatacyjnie trzeba czasem pogrzebać ;)
-
1 załącznik(i)
Mały upgrade zegarów(choć jeszcze niezłożone). bo smutne jak p..da. Mam też inny projekt tarcz ale trzeba drukarnie obdzwonić. Drzewiej wycinało się na ploterze ale technologia poszła do przodu więc zobaczymy co tam oferują.
-
A co się zmieniło bo jakość nie zalapalem...
Jestem 700km od swego auta, nie porównam...
-
1 załącznik(i)
Ano ramka wokół zegarów poszla w srebro ;-). Gra świateł w gratisie.
A jakby kto pytał jazda bez licznika nie jest możliwa. Z odpiętą wtyczką auto nie odpala. Nie bardzo mi się to podoba ( m mito np było normalnie) bo spierdzili się elektronika licznika i auto unieruchomione.
-
-
Cytat:
Napisał
marx30
Ano ramka wokół zegarów poszla w srebro ;-).
prawie jak w dusterze :)
-
Cytat:
Napisał
marx30
Ano ramka wokół zegarów poszla w srebro ;-). Gra świateł w gratisie.
A jakby kto pytał jazda bez licznika nie jest możliwa. Z odpiętą wtyczką auto nie odpala. Nie bardzo mi się to podoba ( m mito np było normalnie) bo spierdzili się elektronika licznika i auto unieruchomione.
Fajnie
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
pablos_206
prawie jak w dusterze :)
Inspiracją jest raczej to co na zdj no ale trudno ;-). Myslałem o przeszczepie nawet z grande punto bo wskazniki ma zacne no ale te nieparzyste liczby mnie wkurzją no i inna skala. Moze po wymianie tarcz bedzie bliżej , btw nowy duster nawet te zegary ma nie najgorsze ;-).
-
Cytat:
Napisał
marx30
Inspiracją jest raczej to co na zdj no ale trudno ;-). Myslałem o przeszczepie nawet z grande punto bo wskazniki ma zacne no ale te nieparzyste liczby mnie wkurzją no i inna skala. Moze po wymianie tarcz bedzie bliżej , btw nowy duster nawet te zegary ma nie najgorsze ;-).
Najważniejsze że cieszy oko właściciela samochodu:)
Swoją drogą ostatnio spotkałem się w internetach z przeszczepem Uconnecta 7 z Tipo do GP:
https://www.youtube.com/watch?v=oU-V...uNHaN7CDo2mCMs