Witam wszystkich. Właśnie stałem się posiadaczem Doblo maxi i jak do tej pory jestem z tego auta zadowolony. Pozdrawiam wszystkich..
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich. Właśnie stałem się posiadaczem Doblo maxi i jak do tej pory jestem z tego auta zadowolony. Pozdrawiam wszystkich..
No siema, punto forever :P
Czołem, jestem Alan z Częstochowy, moja furmanka to MiTo z 2011 r. 1.4 105km. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
dołączam do grupy - cześć wszystkim
Witam jestem tu nowy, pozdrawiam.
Witam witam i pozdrawiam :)
Dzień dobry. Też jestem nowa. Wesołych świąt.
Cieszymy sie twoim szczęściem ;) również witamy :)
Hej Witajcie.
Jestem od wczoraj posiadaczem Brava 80SX 1.2 16V.
Bardzo zadowolony jestem z tego samochodu ale ma on już ze względu na wiek wiele niedomagań głownie kosmetycznych.
Mam wielką nadzieję że będziecie mi w stanie pomóc rozwiązać te problemy.
Życzę wszystkim Wam wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Noku
Witam serdecznie ze śląska :)
Witam wszystkich użytkowników i pasjonatów marki fiat.
Jestem Sylwek, od lat użytkownik aut spod znaku gwiazdy, oraz przygodnie innych marek.
Ostatnio okazyjnie kupiłem fiacika bravo z2009, z dieslem 1.6 105KM.
Autko z pierwszych rąk z przebiegiem niespełna 72kkm. Pojezdziłem nim troszkę i stwierdziłem że zostawię go sobie na dojazdy do pracy.
Z racji iż przebieg śmieszny, autu ,po za zadrapaniami i parkingówką, nic nie dolega.
Przyzwyczaiłem sie do wygody i komfortu mercedesa, wiec i w bravo planuje przeprowadzić w fiaciku kilku dogodności.
Pozdrawiam serdecznie i życze bezawaryjności w nadchodzącym roku.
Witam wszystkich.
Witam,zdrowych i spokojnych świąt.
WITAM:) i pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów.