czesc witam wszystkich domyslacie sie pewnie ze jestem tu nowy
To jest widok strony w wersji do druku
czesc witam wszystkich domyslacie sie pewnie ze jestem tu nowy
dobry wieczór
Hej
No i do Alfaholika, którym jestem, doszedł Fiat Brava, na codzienne jazdy do pracy i sklepu- miło zagościć na kolejnym forum "Włoszczyzny" :)
Witam. Zaczynamy przygodę z Doblo 1.4 8v 2oo6r. To mój pierwszy Fiat, myślę że znajdę na forum wiele przydatnych informacji nt. naprawy tego modelu.
Pozdrawiam !
Dzień dobry, jestem starym majsterkowiczem. Liczę na wsparcie merytoryczne, ale mam nadzieję, że sam też coś wniosę do forum.
Cześć, stałem się posiadaczem ducato II (kamper) i jak znam życie wiedza forumowa może być mi przydatna więc miło mi zawitać w te progi.
wita jestem nowym wlascicielem grande punto od niedawna
witam wszystkich i pozdawiam
Witam. Potrzebuję pilnej potrzeby, ponieważ mam inne zegarki, które mają o wiele więcej kilometrów niż mój samochód. Muszę napisać recenzję techniczną. Dziękuję. Przepraszam za nieudany język, używam google translate. Dziękuję.
Cześć
Cromę mam od 1,5 roku, samochód użytkowany jest głownie w Krakowie. Forum do tej pory przeglądałem, również przed zakupem samochodu, ale jak na razie nie musiałem korzystać z informacji zarezerwowanych dla forumowiczów :-)
Więc na forum pewnie będę się dzielił (jako totalny laik mechaniki i elektroniki samochodowej) problemami z samochodem i ich rozwiązaniami :-)
Oczywiście liczę, że nie będę zbyt często zakładał nowych wątków z prośbami o pomoc :-)
Witam, niestety nie Fiat, a Alfa Romeo 156FL czyli grupa Fiata :)
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów mam problem z Fiatem Doblo MK3 otóż po przekręceniu kluczyka w stacyjce nie uruchamia się
Dzień dobry witam użytkowników Fiat Klub Polska
Witam użytkowników Fiat Klub Polska
WItam wszystkich