To jest widok strony w wersji do druku
-
Daj ogłoszenie na olx i niech wisi... w końcu znajdzie się chętny...
-
Cytat:
Napisał
CIERP
Dzisiaj odebrałem uszczelki pokrywy silnika i uszczelki drzwi przednich, tak, tak, 2 uszczelki pokrywy, a kto bogatemu zabroni? kto mnie przebije? ma ktoś trzy? A tak na poważnie, zgodnie z prawem Murphy'ego i moim fartem okazało się że w moim zamówieniu są 2 uszczelki pokrywy a osłony chłodnicy brak, nie wiem jak to się stało, kto zawinił a może ciężko mnie zrozumieć w maseczce, odebrałem i mam, jak ktoś chętny i ma blisko do Ząbek oddam po kosztach (70zł), nowa, zapakowana, od ręki a jak nie to obie założę i będę miał wypas.
Wysyłka wchodzi w grę?
-
Cytat:
Napisał
CIERP
Dzisiaj odebrałem uszczelki pokrywy silnika i uszczelki drzwi przednich, tak, tak, 2 uszczelki pokrywy, a kto bogatemu zabroni? kto mnie przebije? ma ktoś trzy? A tak na poważnie, zgodnie z prawem Murphy'ego i moim fartem okazało się że w moim zamówieniu są 2 uszczelki pokrywy a osłony chłodnicy brak, nie wiem jak to się stało, kto zawinił a może ciężko mnie zrozumieć w maseczce, odebrałem i mam, jak ktoś chętny i ma blisko do Ząbek oddam po kosztach (70zł), nowa, zapakowana, od ręki a jak nie to obie założę i będę miał wypas.
Witaj, czy możesz napisać jaka jest cena uszczelek drzwi przednich w ASO i jakie ASO, będę wdzięczny, dziękuję Tom
-
ASO Warszawa ul. Krasnobrodzka około 135 zł za obie
-
Cytat:
Napisał
CIERP
Ło matko... za kawałek gumki jak za złoto.. ale jak przydatnej... Dzięki za info
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
CIERP
A mogę prosić o podanie numeru części?
-
Nr 51983887, obie takie same
-
Mam w notesie, kiedyś znalezione na forum
Uszczelka drzwi: 51983887
uszczelka przednia pokrywy silnika są dwa nr 52084704 i 51982582
osłona pod schowkiem 51984350 i spinki do niej 51938707 1szt i 735288488 2szt
osłona chłodnic 735664600 i kołki 51834606 5szt
org felgi 16 alu 52026809
dekle do felg alu 735448759
uszczelka pokrywy maski 52084704
-
Cytat:
Napisał
zbychbor
Mam w notesie, kiedyś znalezione na forum
Uszczelka drzwi: 51983887
uszczelka przednia pokrywy silnika są dwa nr 52084704 i 51982582
osłona pod schowkiem 51984350 i spinki do niej 51938707 1szt i 735288488 2szt
osłona chłodnic 735664600 i kołki 51834606 5szt
org felgi 16 alu 52026809
dekle do felg alu 735448759
uszczelka pokrywy maski 52084704
Panowie CIERP i Zbychor dzięki za pomoc, czas na zakupy bo zauważyłem że w samym rogu drzwi przednich zbiera się piach/błoto...może osłoni...?
-
Cytat:
Napisał
tom05
w samym rogu drzwi przednich zbiera się piach/błoto...może osłoni...?
Mam uszczelki drzwi fabryczne i też się zbiera, także trzeba regularnie przemywać.
-
Czy ktoś zakładał takie teleskopy że sprezynami do klapy bagażnika jak dziś Duda w programie 101 napraw ?
Widziałem też same sprężyny na aukcji , Jakiś link do zakupu czy porady miłe widziane.
No i jak to się sprawdza w praktyce ,czy klapa otwiera się tylko po wciśnięciu przycisku otwierania klapy na pilocie.
-
2 załącznik(i)
Podłokietnik i halogeny wjechały. (doświetlanie zakrętów aktywowane).
Załącznik 38263
Załącznik 38265
-
Cytat:
Napisał
BrzozaPL
Wychodziły wersję z ledami w lampach ale bez halogenów?
BTW, jesteś ze Szczecina a ramkę z przodu masz z Auto Alex Kozy?
-
Cytat:
Napisał
steyr
Na to wchodzi że tak jak szukałem ramek (towar deficytowy na rynku części używanych) w ASO gdy sprawdzali po VIN słyszałem odpowiedź ale Pana auto nie ma halogenów. Co do ramek w Kozach auto kupiłem.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Halogeny opcja dodatkowa
-
1 załącznik(i)
Wczoraj wszedł wydech Cat Back z przepustnicą od RCP Exhausts. Brzmi fajnie i w końcu słychać pops&bangs które tuner aktywował kilka miesięcy temu ale seryjny wydech wszystko tłumił :(Załącznik 38313
Wysłane z mojego mate 20 x przy użyciu Tapatalka