To jest widok strony w wersji do druku
-
Plany też mam, a życie je zweryfikuje;-) Póki co zmieniłem IC na większy. Jeszcze planuje zmianę turbo na Vl36/VL38 i wtedy program. Ot taki "tuning" po kosztach akceptowalnych dla mnie. Ja raczej się udam do GCS tuning z racji że ogarniają po programie instalację lpg pod kątem regulacji do nowego softu.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Daj linka gdzie kupiłeś ten wskaźnik, jak dobrze widzę to ma nawet kolor bursztynowy...
Tak, to jest kolor bursztynowy czy też orange jak kto zwał
https://pl.aliexpress.com/item/32916...27425c0f6e46K3
Cytat:
Napisał
Szary83
Brawo Ty!!!
Pochwal się technicznymi niuansami tego dzieła [emoji854]
Sprawy techniczne wrzuciłem do już istniejącego wątku, link poniżej
https://fiatklubpolska.pl/tipo-531/s...5/3#post388921
-
Ostatnio zamówiłem pokrótce do Tipo. Zdjęcia wstawiłem kilka postów wyżej. Po około 3 tygodniach używania śmiało mogę stwierdzić , że są naprawdę bardzo dobre. Dziś przyszły do mojego GP. Wersja classic. Materiał i wykonanie super. Dlatego jeśli ktos szuka naprawdę dobrych pokrowcow to polecam firmę MIRREX.
-
Dzisiaj odebrałem uszczelki pokrywy silnika i uszczelki drzwi przednich, tak, tak, 2 uszczelki pokrywy, a kto bogatemu zabroni? kto mnie przebije? ma ktoś trzy? A tak na poważnie, zgodnie z prawem Murphy'ego i moim fartem okazało się że w moim zamówieniu są 2 uszczelki pokrywy a osłony chłodnicy brak, nie wiem jak to się stało, kto zawinił a może ciężko mnie zrozumieć w maseczce, odebrałem i mam, jak ktoś chętny i ma blisko do Ząbek oddam po kosztach (70zł), nowa, zapakowana, od ręki a jak nie to obie założę i będę miał wypas.
-
1 załącznik(i)
A ja zamontowałem stopery do rezawów i teraz nie będą mi kopytami przesuwać dywaników zwłaszcza przy wysiadaniu...
Jak poodkurzam to jeszcze je umyje i będą jak nowki...
-
Cytat:
Napisał
CIERP
Dzisiaj odebrałem uszczelki pokrywy silnika i uszczelki drzwi przednich, tak, tak, 2 uszczelki pokrywy, a kto bogatemu zabroni?
Ja p.... ale fahowcy na magazynie pracują. Ale masz prawo to oddać, podstawa umowa na odległość. 14 dni na oddanie. Ja się uparłem i przyjeli zwrot chociaż na początku odmówili.
-
Sprzedawca upierał się że tak jest na zleceniu więc to ja musiałem tak zamówić, słowo przeciwko słowu, odpuściłem, koszt niewielki, to towar chodliwy więc myślę że łatwo znajdę chętnego, jak nie wśród znajomych to może ktoś z forum.
-
-
Cytat:
Napisał
CIERP
Dzisiaj odebrałem uszczelki pokrywy silnika i uszczelki drzwi przednich, tak, tak, 2 uszczelki pokrywy, a kto bogatemu zabroni? kto mnie przebije? ma ktoś trzy? A tak na poważnie, zgodnie z prawem Murphy'ego i moim fartem okazało się że w moim zamówieniu są 2 uszczelki pokrywy a osłony chłodnicy brak, nie wiem jak to się stało, kto zawinił a może ciężko mnie zrozumieć w maseczce, odebrałem i mam, jak ktoś chętny i ma blisko do Ząbek oddam po kosztach (70zł), nowa, zapakowana, od ręki a jak nie to obie założę i będę miał wypas.
Za 5 dych moge łyknąć jak mi wyślesz.
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Za 5 dych moge łyknąć jak mi wyślesz.
No to żeś przyjanuszował teraz.
[emoji107]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
No to żeś przyjanuszował teraz.
[emoji107]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A co ? Lepiej mieć 5 dych niż trzymać coś żeby się kurzyło w garażu i nigdy się nie przyda. Za 70 zł to w aso kupię. Życie lepiej mieć w plecy 2, 3 dychy niż 7.
-
Z racji tego że wyszedłem na "zdziercę" postaram się wytłumaczyć to i owo , część jest nowa, fabrycznie zapakowana, nie montowana, kosztowała ponad 70 złotych ale zaokrągliłem w dół, u mnie w ASO nie leży na półce, trzeba czekać kilka dni więc uznałem że ktoś z mojej okolicy może mieć ją od ręki, w Wawie Tipo jest pełno więc myślę że nie będę mieć problemu z odsprzedażą, dlatego ją odebrałem. Jako ciekawostkę podam że razem z nią zamawiałem zaślepkę przednią do podłokietnika i okazało się że akurat leży na półce w ASO a byłem pewien że właśnie na nią będę czekać. Może się mylę, nie wiem ale w dobie koronawirusa straty 20 złotych nie zdzierżę (sarkazm) pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
CIERP
Z racji tego że wyszedłem na "zdziercę" postaram się wytłumaczyć to i owo , część jest nowa, fabrycznie zapakowana, nie montowana, kosztowała ponad 70 złotych ale zaokrągliłem w dół, u mnie w ASO nie leży na półce, trzeba czekać kilka dni więc uznałem że ktoś z mojej okolicy może mieć ją od ręki, w Wawie Tipo jest pełno więc myślę że nie będę mieć problemu z odsprzedażą, dlatego ją odebrałem. Jako ciekawostkę podam że razem z nią zamawiałem zaślepkę przednią do podłokietnika i okazało się że akurat leży na półce w ASO a byłem pewien że właśnie na nią będę czekać. Może się mylę, nie wiem ale w dobie koronawirusa straty 20 złotych nie zdzierżę (sarkazm) pozdrawiam
Dlaczego zdziercę, to Twoja kasa.
-
Na czyimś nieszcześciu nieładnie korzystać. Jak się nie uda normalnie sprzedać to polecam iść z tym tam gdzie kupiłeś. Tłumacz że to nie ty zawiniłeś , wydzwaniaj niech kierownik zejdzie że jest problem, dzwoń na ciao fiat, napisz odrecznie odstąpienie od umowy, postrasz że przyprowadzisz prawnika. W końcu muszą przyjąć,bo są zwroty ylko sie nie chce i kasę muszą oddać.
-
Za 70 zł to szkoda zdrowia na użeranie się z ASO. Wolałbym wyrzucić niż dym robić za 7 dyszek.