Faktycznie na boczki dali kawałek szmaty niskiej jakości. Jak to zobaczyłem w salonie to wolałbym cały plastikowy płat z najbiedniejszej wersji.
To jest widok strony w wersji do druku
Faktycznie na boczki dali kawałek szmaty niskiej jakości. Jak to zobaczyłem w salonie to wolałbym cały plastikowy płat z najbiedniejszej wersji.
Coś te boczki u ciebie marnie wyglądają. A przypadkiem sam ich nie zmiętoliłeś niechcący brudnymi tłustymi "ręcami"??
U mnie po 52 tysiach wyglądają jak nowe. Ale ja nie siadam do auta w brudnych ciuchach i z tłustymi łapami....
Pryskanie chemią na tapicerkę, bez wcześniejszego wspominania o tym, a potem płacz, że materiały dziadostwo :roll:
Jasne, dzięki za konstruktywny komentarz, żyj dalej w przeświadczeniu że materiały w Tipo są wybitne...
Nikt nie płacze poza tym nie wiem gdzie wyczytałeś że pryskałem chemią bezpośrednio na tapicerkę materiałową...
Ale przecież Ty wiesz lepiej w końcu jesteś Master...
Pozdrawiam
Dzięki na pewno spróbuję
W sedanie w wersji Lounge te boczki są z eko skóry takiej jak na fotelach .Dużo łatwiej si ę o to dba.
Tzn. Tej pseudo alcantary? Najlatwiej sie dba o zwyklego skywalkera takiego full plastiken. I jak ta kwarantanna dalej potrwa tu juz wiem od ktorego tapicera kupic ;-) bo ta bazowa szmatka faktycznie biedą wieje. A np. w Leonie widzieli? Moze kwestia wersji ale w tym co siedzialem to taki design jak w cinqecento tzn. PKS style. Późny Gierek
Taka eko skóra jak jest na podłokietniku a na fotelach boczne trzymanie jest tym wykończone.
Wyprać i po problemie. A na przeszłość plak na ścierkę
Woda, mydło albo ludwik plus szczotka i jedziesz. Chwila moment odciągasz wilgoć odkurzaczem i czekasz 1 dzień.
Pomogło? Jesteś Happy
Nie pomogło - powtarzasz cykl z początku.
Ja osobiście używam szczotki z twardym włosiem