Siemka witam wszystkich !!
To jest widok strony w wersji do druku
Siemka witam wszystkich !!
Witam wszystkich :)
witam wszystkich
Witam wszystkich!!!
Jestem nowy, mam nadzieję, że grupa będzie mi pomocną:)
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich Fiatoholików serdecznie!
Cześć witam wszystkich Fiatowiczów marka która daje sporo radości ze swojej małej awaryjności :)
Witam na forum jestem nowy mam problem z wyświetlaczem radia pod licznikami standardowa usterka podłużne paski w Fiacie Ulisse 2.0 rok 2002 czy może ktoś ma taki wyświetlacz bez przycisków ew.czy ktoś naprawia?😟 Pozdrawiam.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Witam na forum jestem nowy mam problem z wyświetlaczem radia pod licznikami standardowa usterka podłużne paski w Fiacie Ulisse 2.0 rok 2002 czy może ktoś ma taki wyświetlacz bez przycisków ew.czy ktoś naprawia?😟 Pozdrawiam.
Witam wszystkich!!!
Witam,pozdrawiam wszystkich.
Pierwszym moim autem był fiat cinquecento, potem fiat tipo. Za namową mechanika przesiadłem sie na niemca - vw, opel POtem mnie poniosła fanttazja i wybrałem franczuza. Ach te auta na "f"... :) No i wróciłem do ...fiata. Obecnie to Fiat Bravo II. Na razie go pozpoznaje bo znamy sie raptem od wczoraj, ale już myślę o chiptuningu :)
Witam wszystkich jestem fanem włoskiej motoryzacji ale czasem potrzebna jest pomoc ludzi z forum dlatego tu jestem. pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie/
Witam. Nazywam się Dawid. Pochodzę z Krakowa, obecnie mieszkam w Toruniu. Swojego Fiata mam od '10. Często tutaj zaglądam, gdy mam jakiś problem, więc może warto się też zarejestrować :D
Witam wszystkich
Chciałem się przywitać :wink:
Jestem posiadaczem fajnego (na tą chwilę ;-)) ducato 2017r.