Bahamut zgadzam się z Tobą w 100 procentach. A teraz mam za swoje
To jest widok strony w wersji do druku
Bahamut zgadzam się z Tobą w 100 procentach. A teraz mam za swoje
Mi się nie podoba P0087, który to mnie dziś nawiedził.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
P0087 - Niskie ciśnienie gazu w Rail LPG- brak zgodności sygnału
Nie wiem czy mi się to podoba czy nie, jest mi to obojętne. Zwróciliście uwagę na to, że po włączeniu awaryjnych nie miga guzik, tylko kontrolki kierunkowskazów. Instrukcja mówi, że światła te sygnalizowane są kontrolkami kierunkowskazów o właczniku nic nie napisali. Jak jest u Was?
Jasne jeszcze jakieś inne problemy??? u mnie jak podchodzę do auta to się drzwi same nie chcą otworzyć- to jest wkurw dopiero... muszę sobie rękę o klamkę wybrudzić.
Jutro jadę do Aso zgłosić problem....;-)
Dokładnie tak. I się nasila. A teraz mam tak, że przy wyłączonym aucie i włączonym stuka masaktycznie przy lekkim skręceniu kierownicy
W manualnej to bardziej zrozumiałe, jest jedna gałka, którą można tylko ustawić na określone pola.
W automatycznej jeden guzik jest od jednej pozycji, więc nie wiem dla czego w Tipo nie da się ostawić dowolnej konfiguracji nawiewów zwłaszcza, że w innym markach da się tak ustawić klimę.
Ciekaw jestem, czy to jest jakieś ograniczenie spowodowane budową dystrybucji powietrza, czy tylko oprogramowanie sterownika jest do tego niedostosowane.
Nie podoba mi się tapicerka boczków drzwi... Płowienie, białe odbarwienia, plamki... ogólnie dramat a ja prawie wcale jej nie dotykam.
Macie na to jakiś sposób?
Coraz częściej myślę o wymianie tej pseudo tkaniny na jakąś alkantarę, tym bardziej że mam czarną tapicerkę i jest to bardzo widoczne.
U mnie jest podobnie, boczki drzwi to tragedia, na siedzeniach również jakieś dziwne plamy. Dlatego zastanawiam się cały czas nad tymi pokrowcami , które zakupił sotapl.
Tipka kupiłem 2 lutego i do dziś mam kolosalne 1500 km. Jedno mogę powiedzieć nie zjadł na razie oleju ;), ale z oczywistych względów nie byłem jeszcze na dłuższej trasie. Auta nie gazuje i nie będę, zresztą teraz to nie wiadomo co się wydarzy. Co mnie wkurza? Krótka jedynka i w ogóle krótka skrzynia. Czasami lepiej startować z dwójki. Silnik wchodzi płynnie na obroty, a przy starcie z jedynki kręci się jak szalony i trzeba od razu ładować dwójkę. Z drugiej strony na dwójce jest dosyć dynamiczny na manewrach typu rondo czy ostry prawy-lewy. W poprzednim aucie czasami dławiło mi wtedy na tej dwójce. Powoli się przyzwyczajam i oswajam z tą krótką skrzynią. No i wentylator. Świszczy jak mu się zachce. Wyciągałem już filtr kabinowy, bo myślałem, że coś wpadło. Muszę jechać jednak na gwarancję, ale czekam może coś innego wylezie. Ale ogólnie jest między -5, a +4 na razie.