kiedyś to przerabiałem. Jak ja się ciesze że mam pokrowiec:D
To jest widok strony w wersji do druku
kiedyś to przerabiałem. Jak ja się ciesze że mam pokrowiec:D
Gruba warstwa lodu na drogach i chodnikach Krakowa
Na onecie o tym trąbią ;) Też miałem nie raz lód na aucie i wiem że to najgorsze "ścierwo" jakie może być.. Śnieg, szron, zmarznięty topniejący śnieg - pikuś.. Ale lód to nie wiadomo jak to ruszyć w ogóle.. Zakładając, że auto otworzymy to potem ani tego skrobaczką, ani płynem bo to nic nie da a możemy tylko szkód narobić.. Jedyna opcja to taka że odpalamy auto i czekamy.. ;)
W Bydgoszczy dziś normalnie szok jaka pogoda się narobiła - o 22:30 wracałem do domu z fuchy i było zimno ale znośnie, ale dziś rano schodzę do auta a go nie widać :P 2 razy mimo zimówek myślałem że nie zmieszczę się w zakręcie a dodam że nie miałem więcej jak z 10km/h ;) Obwodnica Bydgoszczy całkowicie biała. Solniczki owszem były chyba ze 4 nawet ale stały na sygnałach na poboczu.. heh
Ta szyba w szybie to super wygląda:D
U mnie to zamiast deszczu to zasypało bardzo:D
Piotrek, tak to chyba dzisiaj wszędzie jest, bo u nas w ciągu paru godzin spadło wczoraj z 10-15cm śniegu, a teraz znowu zaczyna padać ;)
Dzisiaj odśnieżałem garaże, to myślałem, ze mnie krew zaleje ;)
W sumie to nawet fajnie że trochę popada - przynajmniej jest prawdziwa zima ;)
Bardziej mnie ta sól drażni bo na auto dosłownie białe no ale przecież go nie umyje bo rano auta nie otworzę :/
No u nas na szczęście nie sypią solą, drogi białe, ale przejezdne, no i nie szkodzi autku :D
Ja od wczoraj bawię się tak,
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Ja od wczoraj bawię się tak,
a wolno tak foty na okręcie MW robić? :D
załodze tak:) chciałem pokazać że nie tylko na drodze złe warunki
ja to bym cały czas przez burtę wisiał :D
Dobry widoczek ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
No wczoraj Tomek był mały sztorm od 7-8
No nieźle ;)
Mały sztorm to może zrobic pasażerowi na 9 :D :D
Ale ta Marea ma dziwny przód... Tuningowałeś ją? :D
Troszkę:)
jak nazywa się ta łódka? :D
A czemu pytasz?
A do mnie dziś przyszedł kombinezon na moto firmy Frank Thomas. Leży jedwabiście. No może trzeba trochę kg nabrać, ale będzie motywacja :D
Ostatnio spełniam swe marzenia i oby już tak zostało :D