Jak wrzucę rowery :P
Wieczorem dodam bo za mała godzinkę ruszam.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak wrzucę rowery :P
Wieczorem dodam bo za mała godzinkę ruszam.
Jak obiecałem tak robie :P
Zdjęcia:
Załącznik 3961Załącznik 3962Załącznik 3963
No i 120 km/h dziś jechałem i było cacy :)
No fajnie się to prezentuje :cool: Można teraz powiedzieć że kombiak pełną gębą :bravooo:
Ale widzę że u Ciebie zamek w tylnej klapie też nie wygląda za ładnie,a myślałem że u mnie tylko takie zmęczone hehe ;-)
No i fajnie :D
Chodzi Ci o kolor?
On jest w dobrej kondycji, zakonserwowany od wewnątrz smarami i nie narzekam na niego. z Zewnątrz fakt zrobił się taki biały nalot, ale jakoś nie przeszkadzało mi to wcześniej, ale skoro zwróciłeś na to uwagę zajmę się tym:) w najbliższym czasie.
Chodzi mi o kolor rzecz jasna ale w cale nie musisz tego robić :swiety: .Po prostu zobaczyłem że nie tylko u mnie jest taki sobie zamek hehe :fiufiu:;)
Znając Łukasza, to i tak to zrobi :D
Pewnie mnie wszyscy opie...., ale teraz na poważnie myślę nad sprzedażą Mani.
Do zrobienia jest
lewy wahacz, pewnie zrobię jak będę miał chwilę, sworzeń powiedział papa.
poduszka pod skrzynią no i nieszczęsna centralka ABS, której szukam już z rok.
Czy byłby ktoś ew. zainteresowany zakupem.
przebieg 216kkm.
Mogę dorzucić kpl Amorków KYB odboje, osłony za dopłatą.
Sprężyny Sparco pójdą prawdopodobnie do Bravolota brata.
Miało zostać i miał być robiony swap, o którym nigdy nikomu nie mówiłem.
Moje marzenie motoryzacyjne to włoszczyzna 20vt. Nie stać mnie na 2 auta, choć i tak będę jeszcze musiał odłożyć żeby kupić to co chce.
Dodatkowo planuje niebawem zakup mieszkania z Kinią i to też trochę wszystko komplikuje.
No ech... też mi szkoda, na razie nie mam wielkiego parcia, żeby zaraz dziś sprzedać. Tata się zastanawia, ale też nie wie czy potrzebuje Kombika.
każdy ma jakieś marzenia ;-), ja włożyłem dużo serca i kasy w Manię, teraz chciałbym pobawić się czymś innym co zostało by u mnie na bardzo długie lata.
Zmienność decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia :D
Swap na 2.0 20V?.. No sam nie iwm czy bym się porywał tym bardziej z disla na benzynę ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Nie na 2.0 20V, tylko na 2.0 20VT ;-) mam gościa, który to ogarnie, i nie jest ważne czy diesel czy benzyna, wiązkę i całą resztę od nowa, została by tak naprawdę sama buda, ale szkoda mi jest. No i Swap z 4 tys spokojnie tak jakbym chciał. Więc ten wole sprzedać i kupić coś co mi się marzy ...
a czyli dalej poruszamy się w ramach koncernu Fiat?
ciril mecz jest - nie oglądasz? :p
Tak dalej, kocham makarony ;-)
już wracam oglądać (choć w sumie wystarczyło by mi znać sam wynik :P )
Olej zamówiony, jutro powinien być.
Filtry jutro,albo w piatęk kupie pewnie.
Zawieszenie przednie wahacze i cały zestaw rozglądam się za MOOG'em teraz.
Poduszkę też chce kupić i zastanawiam się nad Ricambii Orginali czy może jakiś zamiennik.
Dalej, dalej na razie nie zmieniam.
Ja też szukąłem optymalnego oleju, (motul, millers, fuchs etc.), ale że była dobra promocja w realu na 5 l castrola to go wlałem i jest okay. Poprzedni user też na nim jeździł i nie narzekał, na dystansie 10 tysięcy kilometrów bez dolewek, więc nie kombinuję...