To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Załącznik 5623Hej nie mógłbyś tego nowszego epera przywrócić do życia?
Jeżeli mam świadomość tego, że działa tylko pod IE, to mogę to zaakceptować.
Tym bardziej, że w chwili obecnej, że w tej chwili podstawowy eper działa jakoś koślawo, więc byłaby zawsze jakaś alternatywa
-
Działa cały czas
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2, przy użyciu Swype
-
1 załącznik(i)
Co działa cały czas?
Może coś działa, ale na pewno nie eper spod adresu: http://eper.fiatklubpolska.pl/
Nie ma możliwości wejścia do niego - sprawdziłem to z dwóch różnych komputerów z różnych lokalizacji.
W każdym razie nie wpuszcza nowych użytkowników. Do niedawna działał tak, że "wyrzucał" innego użytkownika
jeżeli został osiągnięty limit 10 jednocześnie korzystających. Teraz jest komunikat błędu i to wszystko.
Teraz nie daje możliwości "wyrzucenia" innego użytkownika.
Błąd:
Załącznik 5625
-
Zainteresowanie ePer'em wzrosło i czasami jest przeładowany. Zrobiłem kontrolowane odświeżenie tej instancji. Powinno się zachowywać jak wcześniej, czyli jak ktoś nowy wejdzie i nie będzie wolnego miejsca to spyta się czy rozłączyć innego. Pomyślę jak obejść to.
-
No u mnie tez nie działa, a akurat był mi potrzebny :sciana:
-
ePer działa na serwerze, który co jakiś czas jest restartowany z uwagi na aktualizacje systemowe. I czasami ePer nie wstaje sam.
-
-
ePer w nowej wersji ed 70 już online.
-
2 załącznik(i)
ePER V70
ePER V70 - torrent + witamina. Sprawdzone działa
Z torrenta z witaminą pobrać tylko folder "crack", następnie postępować zgodnie z plikiem "readme".
-
bardzo dobre wejście, właśnie kupiłem samochód i uczę się wiele
-
Witam,czemu ePer wyswietla info że mój vin nie istnieje?
-
Od pewnej wersji ePer "wycięte" są starsze wersje modeli Fiat. Np. brak już Tipo/Tempra. Marea jest w tej wersji, ale z lat 1999 do 2002. Twoja jak widzę, jest z 1997, a więc już "wypadła" z bazy.
Pomyślimy o uruchomieniu starszych wersji ePer, aby uzupełnić tą lukę.
-
Jak mogę to zrobić bo w forumowym nie widze?
-
Najlepiej odpalić starszą wersję ePer np. coś z wersji v40, v50, te powyżej v60 już miały pewne rzeczy wycinane na rzecz nowych.
-
Cześć,
proszę o pomoc - ściągnąłem eper z torrentów, wersja chyba 70, odpalam Deamonem, nie ma w katalogu żadnych cracków (przynajmniej nic nie zauważyłem). Wyświetla mi się taki komunikat:
La versione di ePER installata č scaduta.
Per consultare i cataloghi č necessario installare una versione aggiornata del DVD ePER.
Co oznacza, że mój eper wygasł. Co mam zrobić w tej sytuacji?
Pozdrawiam, Michał.
-
-
Hej, ponownie forumowy ePER nie działa (503). Miszko, popchnij go proszę bo muszę pogmerać w autku :)
-
Cytat:
Napisał
tyf00s Hej, ponownie forumowy ePER nie działa (503). Miszko, popchnij go proszę bo muszę pogmerać w autku :)
Przyłączam się :)
-
-
ePer chodził, ale był przeciążony ;) Trochę go odciążyłem i chodzi znowu.