To jest widok strony w wersji do druku
-
Rocznik 2018. Jest jeszcze Android Auto. Być może jeszcze jakiś drobiazg pominąłem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
2018. Nie testowy. Był niezarejestrowany. Auto z placu. Były jeszcze dwa podobne, tylko kolor inny i poszły w ciągu 20 minut.
-
Cytat:
Napisał
Nuri
Rocznik 2018. Jest jeszcze Android Auto. Być może jeszcze jakiś drobiazg pominąłem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
2018. Nie testowy. Był niezarejestrowany. Auto z placu. Były jeszcze dwa podobne, tylko kolor inny i poszły w ciągu 20 minut.
No to tylko się cieszyć że w tak dobrej cenie dostałeś swój egzemplarz. Niech służy jak najdłużej i bezawaryjnie.
Egzemplarza na zamówienie z takim rabatem we Fiacie ciężko uświadczyć, ale i dla mnie osobiście to lekka patologia szczególnie w kontekście rabatów dla grup zawodowych. Dyskryminacja i tyle ale cóż zrobić. Niech się beneficjenci cieszą i tyle.
-
Cytat:
Napisał
dramez
No to tylko się cieszyć że w tak dobrej cenie dostałeś swój egzemplarz. Niech służy jak najdłużej i bezawaryjnie.
Egzemplarza na zamówienie z takim rabatem we Fiacie ciężko uświadczyć, ale i dla mnie osobiście to lekka patologia szczególnie w kontekście rabatów dla grup zawodowych. Dyskryminacja i tyle ale cóż zrobić. Niech się beneficjenci cieszą i tyle.
Mi na grupę zawodową już nie chcieli dać bo stwierdzili, że cena jest już atrakcyjna, samochód z placu, cena ta była dla wszystkich.
-
Hmmm...trudno mówić o dyskryminacji. Taka albo minimalnie wyższa cena była w Gdańsku ofercie na Noc Cudów. Każdy mógł przyjść i kupic. salon nie był skłonny do negocjacji, twierdząc, że to już i tak bardzo atrakcyjna cena. Sprawdzilem na szybko i faktycznie -podobnie skofigurowane Astra i Focus wychodziły o kilkanaście tys. drożej. Golfa przestałem sprawdzać jak cena dobiła do 90 tys...
-
Witam, bylem w salonie bo na wiosne planuje zakup Sw z tjetem lpg. Dowiedzialem sie ze juz takowych nie produkują ze wzgledu na nowe normy euro. Ale na placu stoi Tipo SW 1.4 tjet z fabrycznym lpg wersja pop z czujnikami cofania i radiem bluetooth. Pani proponuje znizke na grupe zawodowa z 71500 na.64500. Ma to sens? Dodam ze teraz musialbym prawie calosc skredytowac, a na wiosne bede mial polowe gotowki. Prosze poradzcie...
-
Cytat:
Napisał
Wacale
Witam, bylem w salonie bo na wiosne planuje zakup Sw z tjetem lpg. Dowiedzialem sie ze juz takowych nie produkują ze wzgledu na nowe normy euro. Ale na placu stoi Tipo SW 1.4 tjet z fabrycznym lpg wersja pop z czujnikami cofania i radiem bluetooth. Pani proponuje znizke na grupe zawodowa z 71500 na.64500. Ma to sens? Dodam ze teraz musialbym prawie calosc skredytowac, a na wiosne bede mial polowe gotowki. Prosze poradzcie...
Mały rabat. Jak zalezy Ci teraz to poszukaj na stock.fiat.pl
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
-
Cytat:
Napisał
Wacale
Cennikowo Tipo T-Jet SW do produkcji bez LPG kosztuje 65,800. Po rabacie standardowym 62.400. Patrząc na ceny ubiegłoroczne to żadna okazja, natomiast już w tym roku zważywszy na podwyżki i wywalenie LPG z oferty, jawi się jako całkiem sensowna. To są ostatnie samochody z fabrycznym LPG, na stocku nic już prawie nie ma.
-
Zobacz tego ze Słupska Easy
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Ten ze Słupska niby fajny ale ciekawe ,że Easy z czarnymi klamkami ??? na zdjęciu to chyba POP bo w opisie inne klamki i w opisie Ledy a na zdjęciach brak
-
Dzięki za odpowiedź. A zastanawiam sie czy do tego ze slupska na przyklad mozna jedzcze liczyc na ten rabat na grupe? Czy to sie nie laczy?
-
Jak ja kupowałem swój to już się nie łączyło.
-
W jaki sposób oficjalnie są motywowane te zniżki na grupy zawodowe? Że niby nauczyciel jest mądry to nie piłuje do odcinki i mniejsze koszty obsługi gwarancyjnej niż np jak się sprzeda informatykowi? Trochę to szufladkowanie ludzi. Jak przyjdzie np. rudy to mogą powiedzieć ze dla Pana 10% zwyżki? Oczywiście jestem za wolnością i to sprawa Fiata co komu i po ile chce sprzedać ale ciekawi mnie oficjalne wyjaśnienie skąd te zniżki na grupy.
-
Nie pytałem o motywację, mi chcieli dać gdybym sam konfigurował samochód. Z placu za swój dałem 43,9 kzł i już na grupę nic nie chcieli dać. Tyle, że wydębiłem czujniki i dywaniki.
-
Jak kupujesz ubezpieczenie w UK to pytaja o zawod. Zapewne w PL tez tak bedzie.
-
Mój kupiony na Noc Cudów tego roku. HB wersja Lounge 1,4 95 dodatkowo z kołem pełnowymiarowym i AA. Dałem 53700zł. Cena wyjściowa była 66700zł.
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
W jaki sposób oficjalnie są motywowane te zniżki na grupy zawodowe? Że niby nauczyciel jest mądry to nie piłuje do odcinki i mniejsze koszty obsługi gwarancyjnej niż np jak się sprzeda informatykowi? Trochę to szufladkowanie ludzi. Jak przyjdzie np. rudy to mogą powiedzieć ze dla Pana 10% zwyżki? Oczywiście jestem za wolnością i to sprawa Fiata co komu i po ile chce sprzedać ale ciekawi mnie oficjalne wyjaśnienie skąd te zniżki na grupy.
Znizka na grupe to wmawianie przecietnym ludziom ze sa dla fiata wyjatkowi ;-). I da sie taki rabat dostac innymi metodami. Moglem z niej skorzystac (naleze do jednej z grup rabatowych) ale poszedlem z rozmowami krok dalej i dostalem znizke vip czyli jeszcze 5 stówek. A nie jestem żadnym vip (no może dla kilku bliskich osób ;-)) a zwłaszcza dla takiego koncernu :). Gdybym był to bym od nich kupował maserati. To tylko pretekst dla handlowca żeby mogl cos FCA w papierach napisać.
-
Salon w Łodzi, Tipo SW 1.4 T-Jet S Design, finalnie rabat 5.600 + hak oraz wiązki gratis, wyszło łącznie 88.300
-
Hej witam wszystkich. Ja dostałem następującą ofertę na białe tipo 1.4 95KM HB lounge 2018 w pormocji "push" (produkcja auta marzec, Przebieg 0km).
- opony Goodyear 4seasons wielosezonowe
- przedłużenie gwarancji +1 rok ( w praktyce gwarancja 2 lata 10 miesięcy ponieważ auto zarejestrowane na Dealera)
- Jeden serwis gratis
- Dywaniki
- Czujniki Parkowania tylnie
- Koło zapasowe
- Funkcja Android Auto ( Seryjnie dostępna dopiero od nowszych wersji)
58200 zł jako osoba indywidualna, zero zniżek dla grup zawodowych czy na firme.
-
Skonfiguruj sobie auto będziesz wiedział ile obecnie trzeba dać za taki model
https://www.fiat.pl/tipo/konfigurato...back/#/version
W marcu jeszcze nie było dopłaty do białego lakieru obecnie jest 2400 więc to sobie odlicz