Wiem bo miałem - nigdy więcej:lol:
To jest widok strony w wersji do druku
Wczoraj dołączyłem do grona szczęśliwych posiadaczy tipo. Zdjęcia na szybko bo pogoda nie sprzyja, na tą chwilę jestem zadowolony, w sobotę auto dostanie alu 16 i opony. Całkiem żwawy ten silniczek 1.4 jak na przebieg 20 km.[emoji1]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b8fdd326a8.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...0410f6ded0.jpg
Tak właśnie nadeszła chwila gdzie bardziej niż weekendu wyczekuję telefonu z salonu. Wszystkie formalności dopięte, kasa się zgadza, jest tylko jeden problem. Dealer stwierdził, że nie ma dla niego znaczenia że bank wysłał pieniądze, będą na koncie to dopiero wyda auto... Co ciekawe doradca w banku nauczony swoim doświadczeniem mówił, że jeśli dealer zobaczy, że umowa kredytowa jest podpisana to powinien auto wydać, niby zawsze tak robią. Jak widać mój dealer jest inny.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Im więcej widzę białych Tipo tym bardziej przekonuje mnie ten kolor, ciekawie to wygląda :) Gratuluje autka!
W końcu i ją stałem się szczęśliwym posiadaczem Tipka ;) Jestem zachwycony samym autem jak również automatyczną skrzynią biegów która umiała mi dzisiejszy dzień spędzony w miejskich krokach ;) .
bibi dawaj fotki auta!!!!!!:smile:
Yes, yes, yes! Dziś doczekałem się i ja :smile:
Szary colosseo - kolorek cudo. Wersja najuboższa wzbogacona o LPG. Stoi teraz na dworze i moknie ten mój Tipek.
Nie wiem, czy nie jestem jedynym na tym forum, ale muszę się zwierzyć, że Tipo w realu zobaczyłem dopiero dziś w salonie, jak go odbierałem :lol: Wiem, hardcore. Mam coś takiego, że jak coś mi się spodoba, to nie ma, że boli :-)
Szacun t.tomek imienniku
Niestety jedno bo na większą "sesję" nie było czasu ;)
Załącznik 25878
Bardzo ładne autko gratuluje!!!!!!!! czekam na więcej zdjęć i na temat o twoim aucie. Widzę że halogeny są takie jak w wersji SW i HB:smile:
Jak będziesz robił więcej zdjęć autka to prosił bym o zdjęcie tego radaru. A jak pierwsze wrażenia?????
Nigdzie w cenniku żadnej wersji nadwoziowej nie widzę Pakietu Bezpieczeństwo. Wiesz gdzie jest informacja o tym pakiecie???
Załącznik 25880
A wrażenia? Jak już gdzieś pisałem same plusy.Jestem wręcz zachwycony.Począwszy od wyglądu,wnętrza,właściwościach jezdnych poprzez wyposażenie i skończywszy na skrzyni automatycznej :)
Kurcze te stare halogeny a'la Croma chyba ładniejsze jednak.
Wszyscy mają Tipo, mam i ja. Właśnie wróciłem z salonu i krótkiej przejażdżki nowym nabytkiem. Pierwsze wrażenia - jest świetnie. Tipo POP czarny metalik z pakietem style, tempomatem, przeciwmgłowymi, bluetooth, kołem zapasowym i skórą na kierownicy jako wisienka na torcie, zdjęcia będą jak tylko pogoda będzie ciekawsza :)